0

کوفته ریزه با سس گوجه فرنگی

 
pasargad54
pasargad54
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : آبان 1388 
تعداد پست ها : 2135
محل سکونت : اصفهان

کوفته ریزه با سس گوجه فرنگی
یک شنبه 1 آذر 1388  12:31 AM

کوفته ریزه با سس گوجه فرنگی

مواد لازم:
گوشت چرخ کرده نرم بی چربی=600 گرم
کره یا روغن مایع = 50گرم
پیاز رنده شده نرم= 2قاشق سوپخوری
تخم مرغ = 1عدد
نان خشک کوبیده = 50 گرم
زیره کوبیده یا کاری یا ادویه = به مقدار کم
نمک و فلفل=بقدر کافی

طرز تهیه:
تخم مرغ و پیاز رنده شده و ادویه و کمی نمک و فلفل را مخلوط می کنیم.
نان خشک کوبیده و گوشت را اضافه نموده، مالش می دهیم تا تمام مواد مخلوط شده،صاف و یکنواخت شود.
با دست گلوله هایی به اندازه 1 گردو از گوشت برمی داریم؛دست را کمی مرطوب می کنیم و گوشت را در دست می غلطانیم تا گرد و منظم شود.
کره را در تابه آب می کنیم و کوفته ها را در کره در حدی که خشک نشود کمی سرخ می نماییم.

مواد لازم برای تهیه سس گوجه فرنگی :
گوجه فرنگی رسیده قرمز =500 گرم
پیاز خرد شده ریز= 2 تا 3 قاشق سوپخوری
کره =50 گرم
نمک و فلفل=بقدر کافی
شکر=1 قاشق مرباخوری

طرز تهیه:
گوجه فرنگیها را در صافی می گذاریم و روی آنها را مقداری آب جوش می ریزیم تا پوست آنها به آسانی کنده شود.
بعد گوشت گوجه فرنگیها را به قطعات کوچک خرد و تخم آنها را جدا می کنیم.
کره را در ظرف مناسبی ریخته،روی آتش می گذاریم تا آب شود؛پیاز را در کره کمی سرخ می کنیم،در حدی که فقط کمی نرم شود؛بعد گوجه فرنگی را به آن اضافه نموده،کمی نمک و فلفل و شکر می زنیم.
بعد از دو سه جوش،قبل از اینکه گوجه فرنگیها له شود،آن را از روی آتش برمی داریم؛در صورت تمایل کمی گرد سیر هم می توانیم به این سس بزنیم.
کوفته ها را در ظرف کشیده،سس را روی آن می ریزیم.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها