ته چین مرغ
یک شنبه 1 آذر 1388 12:30 AM
ته چین مرغ |
مواد لازم:
مرغ: نیم کیلو؛ برنج: 700 گرم؛ ماست: نیم کیلو؛ کره: 100 گرم؛ زعفران: یک قاشق مربا خوری؛ تخم مرغ: 3 عدد؛ آب مرغ: نصف لیوان؛ روغن مایع: 2 قاشق سوپ خوری. طرز تهیه: ابتدا مرغ را پخته و ماست را با تخم مرغ و زعفران و مقداری آب برنج و نیز 2 قاشق سوپ خوری روغن مخلوط می کنیم. سپس برنج را آبکش می کنیم و نیمی از برنج را با مایه مخلوط می کنیم، کره را در ماهیتابه ریخته و مواد مخلوط شده را به آن اضافه می کنیم. گوشت های مرغ را تکه تکه می کنیم و به صورت یک لایه روی برنج می چینیم و دوباره نیمی از برنج را روی آن می ریزیم و می گذاریم تا دم بکشد. |