0

طرز تهیه انواع ترشی و شور/عکس

 
bardia_m
bardia_m
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : آذر 1389 
تعداد پست ها : 6374

پاسخ به:طرز تهیه انواع ترشی و شور/عکس
سه شنبه 12 بهمن 1389  6:39 PM

طرز تهیه ترشی پوست پرتقال

پوست پرتقال یا نارنج بدون گرفتن قسمت سفیدی آن دو بار در آب می جوشانیم و 24 ساعت در آب سرد می گذاریم بماند و گاهی آب آنرا عوض می کنیم...

طرز تهیه ترشی پوست پرتقال

مواد لازم :  
سركه  1 لیتر
نمك  قدری
پوست پرتقال  400 گرم
فلفل  قدری
پوست نارنج  قدری


طرز تهیه :
پوست پرتقال یا نارنج بدون گرفتن قسمت سفیدی آن دو بار در آب می جوشانیم و 24 ساعت در آب سرد می گذاریم بماند و گاهی آب آنرا عوض می کنیم تا تلخی آن کاملا گرفته شود . بعد پوستها را روی پارچه پهن می کنیم تا رطوبت آن از بین برود بعد آنرا از چرخ رد می کنیم و مقداری سرکه بطوریکه روی پوستها را بگیرد روی ان می ریزیم و چند جوش می دهیم تا سرکه کاملا به خورد پوستها برود و کمی غلیظ شود ، مقدار کمی نمک و فلفل در آن می ریزیم و خوب مخلوط می کنیم .
ممکن است به این ترشی مقداری خلال پرتقال یا نارنج تلخی گرفته اضافه کنیم ، در این صورت وقتی پوستهای تلخی گرفته را چرخ کردیم با کمی خلال مخلوط می نمائیم و می جوشانیم .


تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها