پاسخ به:طرز تهیه انواع ترشی و شور/عکس
سه شنبه 12 بهمن 1389 6:32 PM
ترشی قارچ
مواد لازم:
قارچ 5/1 کیلو
بادمجان یک کیلو
گوجه فرنگی 75 گرم
روغن زیتون یک چهارم لیوان
سرکه سیب یک چهارم لیوان
لیمو امانی 3 عدد
پودر کاری یک قاشق سوپ خوری
پودر گل پر یک قاشق مربا خوری
میخک درسته یک قاشق چای خوری
نمک به مقدار لازم
طرز تهیه:
بادمجان را پوست گرفته و به ابعاد 2x2 سانتی متر برش می زنیم و روی حرارت میگذاریم تا پخته شود. گوجه فرنگی را در مخلوط کن می ریزیم و بعد به
بادمجان ها می افزاییم تا با هم جا افتاده شوند . سپس روغن زیتون را اضافه می کنیم
وقتی کمی جوشید لیمو امانی را که دو نیم کرده و هسته های آن را در آورده ایم می افزاییم. پس از اینکه کمی جوشید از روی حرارت بر می داریم . سپس قارچ ها را که به صورت قطعات بزرگ خرد کرده ایم به ترشی می افزاییم و حرارت می دهیم تا چند جوش دیگر بزند.
در نهایت ادویه ها و سرکه سیب را اضافه می کنیم . پس از سرد شدن ترشی آماده سرو است . البته این ترشی هر چه بماند خوشمزه تر می شود.