پاسخ به:طرز تهیه انواع ترشی و شور/عکس
سه شنبه 12 بهمن 1389 6:31 PM
طرز تهیه خیار شور روش اول
آب را در ظرف بزرگي بجوشانيد نمك را به آن اضافه كنيد و آن را بجوشانيد تا خوب حل شود سركه را به آن اضافهكنيد و چند جوش ديگر به آن بدهيد...
مواد لازم:
خيار قلمي كوچك 1كيلو
آب 5/2 ليتر
نمك 250 گرم
نعنا و مرزه چند ساقه
سركه 2/1 پيمانه
سير 1 بوته
روش تهيه:
آب را در ظرف بزرگي بجوشانيد نمك را به آن اضافه كنيد و آن را بجوشانيد تا خوب حل شود سركه را به آن اضافه
كنيد و چند جوش ديگر به آن بدهيد خيارها را شسته و سير را پاك كرده شسته و خشك كنيد خيار را در ظرف
شيشه اي در گشاد بچينيد و لابلاي آن حبه هاي سير و ساقه هاي نعنا و مرزه قرار دهيد سپس مخلوط آب و
نمك و سركه را به آن بيافزاييد و درب آن را طوري ببنديد كه به هيچ وجه منفذي نداشته باشد 15 تا 20 روز بطول
مي انجامد تا خيارشور حاضر گردد.