پاسخ به:طرز تهیه انواع ترشی و شور/عکس
سه شنبه 12 بهمن 1389 6:26 PM
طرز تهیه ترشی انگور
انگوری که پوستش محکم است جدا کرده و آن را شسته در پارچه تمیزی خشک نموده . برای چند دقیقه سرکه و نمک را با هم مخلوط کرده...
مواد لازم:
انگور سفید : 1/5 کیلو
نمک : 1قاشق سوپخوری
سرکه سفید : 4فنجان
طرز تهیه :
انگوری که پوستش محکم است جدا کرده و آن را شسته در پارچه تمیزی خشک نموده . برای چند دقیقه سرکه و نمک را با هم مخلوط کرده بجوشانید و بگذارید سرد شود . سپس انگور را در بطری ریخته روی آن سرکه بریزید و درب ترشی را محکم ببندید .