پاسخ به:طرز تهیه انواع ترشی و شور/عکس
سه شنبه 12 بهمن 1389 6:24 PM
طرز تهیه ترشی لبو
در این قسمت طرز تهیه ترشی لبو یا همان چغندر قرمز را به شما آموزش می دهیم این ترشی متفاوت می تواند چاشنی خوبی برای سفره شما باشد...
لبو آماده و ارغوانی تیره را با پوست بخرید پوست بكنید و به اندازه دلخواه خرد كنید یا قالب ریز یا درشت بزنید و در ظرف بریزید سركه و كمی نمك و كمی شكر ( برای گرفتن تیزی سركه ) روی آن بریزید و 4 روز در آشپزخانه داخل كابینت بگذارید و بعد داخل یخچال نگهداری كنید .