0

دايي: انشاءالله كريمي را به پرسپوليس مي‌آوريم

mohammad ghasemi
mohammad ghasemi
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 141

دايي: انشاءالله كريمي را به پرسپوليس مي‌آوريم
دوشنبه 11 بهمن 1389  9:25 AM

سرمربي پرسپوليس گفت: انشاءالله اگر مشکلي خاصي پيش نيايد کريمي پرسپوليسي مي‌شود.

علي دايي اظهار داشت: تمرينات خوبي را براي شروع نيم فصل دوم پشت سر گذاشته‌ايم. شنبه آينده و در اولين گام در نيم فصل دوم کار بسيار سختي را مقابل صنعت نفت آبادان داريم اما با توجه به اين دو اردوي بلند مدت آمادگي لازم را داريم.
وي گفت: صنعت نفت تيم خوبي است و شناخت کافي روي آنها داريم. در خانه خودمان بازي مي‌کنيم و به دنبال سه امتياز هستيم. اميدوارم در اين چند روز هم تمرينات خوبي را انجام دهيم و با هماهنگ شدن ملي‌پوشانمان و رسيدن مصدومان باتمام قدرت به ديدار اين تيم برويم.

دايي در خصوص اظهارات امروز علي کريمي گفت: من علي را دوست دارم و انشاءالله همه چيز درست شود و ما بتوانيم کريمي را به پرسپوليس بياوريم تا او به ما کمک کند.
دايي در جواب اين سؤال که چرا انتقادها از تيم ملي فراوان‌تر از گذشته شده گفت: انتقادهايي که مي‌شود بايد به نفع تيم ملي باشد. ما واقعيت‌ها را نگاه نمي‌کنيم و آنها را فراموش مي‌کنيم. زماني که بايد به آن بپردازيم نمي‌پردازيم و الان به دنبال گفتن آن هستيم. من از شما مي پرسم الان هرگونه انتقادي از تيم ملي شود هر حرفي که بزنيد کاري مي‌شود کرد؟ قطعا نه. ما موقعي که مي‌توانستيم جلوي کارها را بگيريم بايد حرف مي‌زديم.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها