مشروح اظهارات خاتمي در مورد انصراف خود از كانديداتوري در انتخابات
دوشنبه 26 اسفند 1387 11:20 PM
اختصاصي//مشروح اظهارات خاتمي در مورد انصراف خود از كانديداتوري در انتخابات | |||||
در حاليكه محمد خاتمي بعد از ظهر روز گذشته در جماران اعلام كرد كه به نفع مير حسين موسوي از كانديداتوري در انتخابات انصراف مي دهد،برخي از احزاب حامي خاتمي ضمن مخالفت شديد با اين اظهارات از وي درخواست كردند كه اين كار را انجام ندهد و در اين زمينه تامل بيشتري داشته و طي روزهاي آينده موضع رسمي خود را اعلام نمايد. | |||||
به گزارش باشگاه خبرنگاران،محمدخاتمي روز گذشته در جمع هواداران خود در جماران انصراف خود را از كانديداتوري در انتخابات رياست جمهوري به نفع مير حسين اعلام كرد. خاتمي در جمع هواداران خود در جماران با اشاره به اينكه مايل نيستم كه در جامعه بر سر قدرت جنگ داشته باشيم گفت:به همين دليل به نفع مير حسين موسوي كنار مي روم. وي همچنين افزود:مير حسين موسوي يكي از سرمايه هاي نظام و انقلاب است. خاتمي همچنين گفت:اگر من مي آمدم و به دور دوم مي رفتم براي من شكست بزرگي بود،اما اگر مير حسين به دور دوم راه يابد يك پيروزي براي ماست،درست است كه مير حسين بخشي از آرا جوانان را كه من دارم ندارد اما در عوض بخشي از آراء اصولگرايان براي اوست. وي افزود:ما سه نفر(خاتمي،كروبي و مير حسين)نمي توانستيم 50 درصد آراء را داشته باشيم اما حالا وضعيت با كناره گيري من بهتر مي شود. خاتمي گفت:با نبودن من و رقيب نبودنم از حالا مي توانيم بين كروبي و مير حسين مصالحه كنيم كه يكي بيايد و مطمئن باشيد اين كار را مي كنم. گفتني است اعلام انصراف خاتمي با انتقاد و اعتراض شديد هوادارانش در جماران مواجه شد كه خاتمي خطاب به آنها گفت:احساسي برخورد نكنيد و همه شما از مير حسين حمايت كنيد. خبرنگار باشگاه خبرنگاران،نيز در اين رابطه امروز تماسهايي را با مجيد انصاري،محمد سلامتي و زهرا اشراقي برقرار نمود،اما اين افراد در قبال انتشار اخبار مربوط به انصراف خاتمي اظهار بي اطلاعي كردند و گفتند كه در اين زمينه اطلاعي ندارند. همچنين احمد منتظري،نائب رئيس شوراي مركزي حزب كار نيز در گفتگو با باشگاه خبرنگاران،گفت:بعد از ظهر امروز شوراي هماهنگي جبهه اصلاحات در اين زمينه جلسه اي را برگزار خواهد كرد.
|
|||||
|