زيرساختهاي عمراني صومعهسرا در حال توسعه است
شنبه 9 بهمن 1389 9:16 PM
گروه استانها / حوزه گيلان
خبرگزاري فارس: فرماندار صومعهسرا گفت: زيرساختهاي صومعهسرا در بخشهاي عمراني درحال توسعه و پيشروي است.
كريم شعباني امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در صومعهسرا با قدرداني از مردم گيلان براي حضور در مراسم استقبال از رئيس جمهور اظهار داشت: اين استقبال پرشور و باشكوه نشانه همبستگي و اتحاد مردم با دولت است.
وي هدف از سفر هيئت دولت به گيلان را تسريع در پيشرفت و توسعه گيلان برشمرد و افزود: حاصل كار هيئت دولت در اين سفر، 310 بند مصوبه با اعتباري بالغ بر 275 ميليارد تومان در بخشهاي مختلف عمراني و توليدي بوده است.
فرماندار صومعهسرا در بخش اعتبارات و تسهيلات ريالي براي استان تصريح كرد: در اين بخش، 21 ميليارد تومان به گيلان اختصاص يافت.
وي از محورهاي اصلي و مهم دور سوم سفر به استان را اجراي نهضت ملي ايجاد اشتغال براي جوانان عنوان كرد و بيان داشت: اميدواريم با همكاري دولت و مسئولان در اين زمينه اقدامهاي خوبي صورت گيرد.
شعباني با اشاره به مصوبات و درخواستهاي پيشنهادي صومعهسرا در جريان اين سفر به دولت افزود: براي صومعهسرا 15 درخواست در قالب 45 پروژه در بخشهاي مختلف عمراني، توليدي و گردشگري به نماينده دولت در صومعهسرا ارائه شد.
وي زيرساختهاي صومعهسرا در بخشهاي عمراني را در حال توسعه و پيشروي دانست و تصريح كرد: با ارائه اين درخواستها و همياري و همكاري مسئولان ميتوان گامهاي بيشتر، مؤثرتر و افقهاي بالاتري را براي توسعه و پيشرفت اين شهرستان جستجو كرد.
فرماندار صومعهسرا جذب سرمايهگذار در بخش گردشگري در اين شهرستان را مهم ارزيابي كرد و گفت: با توجه به قابليتها و توان بالاي صومعهسرا در بخش گردشگري و فراخوان سرمايهگذار در اين بخش، كمك بزرگي را ميتوان در زمينه ايجاد اشتغال و جلوگيري از هجوم جوانان جوياي كار از روستاها به شهرها كرد.
شعباني جمعيت مردم صومعهسرا را بالغ بر 130 هزار و 802 نفر ذكر و افزود: از اين تعداد، 37 درصد جمعيت در شهر و 63 درصد در بخشهاي روستايي ساكن هستند كه جمعيت قالب شهرستان را تشكيل ميدهند.
وي با اشاره به ظرفيتهاي صومعهسرا در بخشهاي مختلف خاطرنشان كرد: صومعهسرا يكي از قطبهاي مهم در بخش كشاورزي و زيرمجموعههاي آن در كشور است.
شعباني تصريح كرد: حدود 28 هكتار از اراضي صومعهسرا به كشت برنج اختصاص دارد و 70 درصد از مردم اين شهرستان نيز به فعاليتهاي كشاورزي مشغول هستند.
به گفته وي، صومعهسرا در زمينه كشاورزي به ويژه توليد برنج رتبه دوم در استان و سوم را در سطح كشور دارد.
شعباني توليد و پرورش پيله كرم ابريشم را يكي ديگر از قابليتهاي مهم ايجاد اشتغال برشمرد و افزود: وجود 520 هكتار از اراضي توتستان و تاسيسات جانبي، صومعهسرا را از بزرگترين قطبهاي توليد نوغان و پيله كرم ابريشم كرده است.
وي واحد پرورش تخم نوغان صومعهسرا را از كارخانههاي برتر توليد كرم ابريشم در سطح خاورميانه عنوان كرد.
فرماندار صومعهسرا ظرفيت توليدي اين كارخانه را 35 هزار جعبه تخم نوغان خواند و خاطرنشان كرد: در حال حاضر 20 هزار جعبه تخم نوغان در اين كارخانه توليد ميشود كه 60 درصد از توليدات كل كشور را تامين ميكند.
وي در بخش واحدهاي توليدي طيور نيز اظهار داشت: 133 واحد مرغداري گوشتي با ظرفيت توليدي دو ميليون و 600 هزار قطعه در هر دوره و دو واحد كارخانه جوجهكشي با ظرفيت دو ميليون و 650 هزار عدد تخم مرغ از مباحث اساسي در بخش اشتغال در صومعهسراست.
شعباني وجود دو واحد كشتارگاه با عملكرد چهار هزار و 500 قطعه در هر دوره دارد كه از ديگر مزيتهاي آن به شمار ميرود.
وي وجود 800 هكتار آببندان در بخش آبزيپروري و توليد سالانه 6 هزار و 529 تن ماهي، شهرك صنعتي هفتدغنان با 33 واحد صنعتي فعال و 14 واحد را در آستانه افتتاح عنوان كرد.
شعباني همچنين وجود 60 درصد از تالاب خزر در صومعهسرا و واحدهاي علمي و دانشگاهي در اين شهرستان را جزو بخشهاي مهم و اثرگذار در زمينه ايجاد اشتغال و گردشگري برشمرد.
انتهاي پيام/خ10/ب