0

اين بخش به دستنوشته‌ها و يا آثار به جا مانده از رزمندگان اسلام اختصاص داده شده است.

mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 287351

پاسخ به:اين بخش به دستنوشته‌ها و يا آثار به جا مانده از رزمندگان اسلام اختصاص داده شده است.
جمعه 8 بهمن 1389  8:16 PM

ايرج مقدم

بسم الله الرحمن الرحيم
نوشتن درباره‌ي كساني كه همه چيز از آن‌ها رنگ و شكوه و عظمت و جلوه مي گيرد كار بس دشواري است .انشاالله كاري يا عملياتي در پيش است. اين كار توأم است با هجرت هجرتي باوقار.وقار از جهت لقاءيار ..
از من آقاي محمودي خواستند كه مطلبي براي يادگاري در اين دفتر بنويسم و من هم تنها چيزي را كه مي‌توانم بنويسم،اين است كه اي كساني كه اين جملات را مي‌خوانيد موقعيت خودتان را كنار بگذاريد و موقعيت اسلام را در نظر بگيريد. الان اسلام در خطر است .تمام دشمنان براي از بين بردن اسلام به پا خواسته‌اند و بيائيد، نگذاريد خونين كفان در غرب بميرند و خوش باوران غرب كام گيرند و در آخر نگذاريد درخت خونين اسلام به تسخير زشت مسلكان درافتد.پس بياييد كمر همت را ببنديم و دشمنان اسلام را به هلاكت برسانيم. آقاي سيد محمودي من از شما مي‌خواهم كه اين حقير را در همه امورات بالاخص در مواردي كه عبادت مي‌كنيد از دعاهايتان بهره‌مند كنيد و اگر هم به درجه رفيع شهادت نائل آمديد حتماً اين حقير را فراموش نكنيد.
برادر كوچك شما ايرج مقدم

منبع: كتاب فرهنگ جبهه (يادگاري ها)   -  صفحه: 90

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها