پاسخ به:اين بخش به دستنوشتهها و يا آثار به جا مانده از رزمندگان اسلام اختصاص داده شده است.
جمعه 8 بهمن 1389 8:14 PM
طاهر مؤذن
هو معكم اين ما كنتم
به نام الله صاحب حيات وممات و به نام خداوند كه خوبان و بندگان خالصش را خونين بدن بر سر سفره عشق و شهادت ميپذيرد.
درود و سلام بر آدم صفيالله، نوح نبيالله، ابراهيم خليلالله، موسي كليم الله، عيسي روحالله، محمد حبيبالله، علي (ع) وليالله و تمامي ائمه اطهار سلام الله تا مهدي حجه الله و خميني روحالله و تمامي مردم حزبالله.
دلم گرفته. پس از 20 سال زندگي و استفاده از نعمتهاي الهي تازه فهميدهام كه هيچ هستم و عصيانم بيش از طاعتم ميباشد.
وقتي فكر ميكنم كه تا به حال چه كرده ام، در نزد خداوند تبارك و تعالي شرمنده ميشوم و چنين آرزو ميكنم كه اي كاش آدم شوم و با لباس خونين و بدن تكه تكه به ملاقات مولايم بروم. اخلاص و پاكي بعضي بسيجيان و سپاهيان چنان مرا به خود آورده كه ديوانهوار از همه چيز بريده ام و در اشتياق به لقاي دوست ميسوزم.و اينك براي رسيدن به اين آرزو آيهي بالا را سرمشق قرار دادهام و رضايت خداوند را در همه حال ميجويم
ياد و نام دوستانم كه شهيد شدهاند به من نويد و اميد ميدهد كه خداوند رحمن و رحيم است و انشاالله به زودي به ديدارشان خواهم رفت و به همين دليل دل از دوستان دروغين برداشته و ياد عزيزان را در سر پرورش ميدهم تا بلكه بتوانم ذرهاي مانند آنها شوم.البته گناهكارم و ميدانم بنده خوبي نبودهام ولي چه كنم كه دستم به هيچ جا بند نيست و العفو گويان بر در خانهي حبيب خود ميكوبم بلكه جوابي بشنوم و آرام بگيرم.
بندهي عاصي خدا طاهر مؤذن
منبع: كتاب فرهنگ جبهه (يادگاري ها) - صفحه: 144
|