طرز پخت ماهی سرخو
جمعه 8 بهمن 1389 1:59 AM
ماهی سرخو
مواد لازم :
روغن زیتون 4قاشق سوپخوری
استیك تن ماهی سرخو 4عدد(هر كدام 175گرم )
گوجه فرنگی 450 گرم
جعفری خرد شده 4قاشق سوپخوری
سیر خرد شده 2حبه
نمك و فلفل به میزان لازم
آب لیموتازه 3/1 پیمانه
ورقه های نازك لیمو 4ورق
طرز تهیه :
فلس های ماهی را كنده داخل گوش ماهی را باز می كنیم , محل اتصال آبشش ها را می بریم . آبشش ها را در آورده شكم آنرا برش می دهیم . داخل شكم را خالی نموده , سپس ماهی را تمیز بشویید و با دستمال تمیزی خشك كنید. گوجه فرنگی را خرد كرده روغن زیتون را در ماهیتابه ای (متناسب با اندازه ماهی ها )ریخته جعفری خرد شده , سیر, گوجه فرنگی , نمك و فلفل را به روغن اضافه می كنیم و به مدت 10 الی 15 دقیقه حرارت می دهیم , سپس ماهی را در سس گوجه فرنگی می گذاریم , حرارت را زیاد می كنیم و ورقه های لیمو را از وسط دو نیم كرده به همراه آبلیموی تازه روی ماهی می ریزیم . یك طرف ماهی كه پخت, آن را برگردانده تا طرف دیگر ماهی نیز بپزد(برای هر طرف حدوداً 10 دقیقه زمان لازم است ) بهتر است تا زمان سرو , ماهی گرم بماند.
عالم محضر خداست درمحضر خدا گناه نکنید حضرت امام (ره)