چقرتمه (کوکوی مرغ):
پنج شنبه 7 بهمن 1389 3:24 PM
مواد لازم برای ۶ نفر مرغ پخته شده بدون استخوان یک عدد تخم مرغ ۲ عدد(در صورت داشتن پودر نان نیازی به تخم مرغ نیست) شوید خشک نصف قاشق غذاخوری جعفری تازه یا خشک یک قاشق غذا حوری پیازرنده شدهو آب گرفته شده یک لیوان نمک فلفل و زردچوبه و دارچین به میزان لازم
طرز تهیه: مرغ را قبلا با یک پیاز کوچک نمک و زرد چوبه گذاشته ایم پخته شود و سپس استخوانها را در آورده ایم و گوشت را ریش ریش کرده ایم . تمام موادرا داخل یک ضرف ریخته و کاملا آن را ورز می دهیم .یادتان باشد اگر از تخم مرغ استفاده نمی کنید حتمابا استفاده از پودر سوخاری یا پودر نان مواد را ۲۰ دقیقه بخوابانید تا کاملا به هم بچسبند . آن گاه در یک ماهیتابه روغن را داغ داغ کرده سپس مواد را یکدست داخل آن بریزید . در صورت استفاده از پیرکس و فر حرارت فر را روی ۳۵۰ درجه تنظیم کنید و حتماً پس از سرخ شدن یک طرف کوکو آن را برگردانید. هنگام مصرف گوجه فرنگی خرد شده با مایونز یادتون نره .