0

خورش طلا کوله گیلانی

 
abootalebkheshmati
abootalebkheshmati
کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت : اسفند 1396 
تعداد پست ها : 174
محل سکونت : مرکزی

پاسخ به:خورش طلا کوله گیلانی
یک شنبه 14 بهمن 1397  8:00 PM

طرز تهیه خورش طلا کوله

ابتدا پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کنید سپس یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن مایع داخل آن بریزید پس از اینکه روغن داغ شد پیاز خرد شده را به قابلمه اضافه کنید و کمی تفت دهید تا پیاز نرم شود.

پس از اینکه پیاز نرم و شفاف شد مقداری زردچوبه و فلفل سیاه به آن اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا زردچوبه و فلفل سیاه با پیاز یکدست شوند. در ادامه گوشت را پس از شستشو به صورت قیمه ای ( مانند خورشت‌ قیمه ) خرد کنید و به قابلمه اضافه کنید.

چند دقیقه دیگر مخلوط پیاز و گوشت را تفت دهید تا گوشت به طور کامل سرخ شود و تغییر رنگ دهد. پس از اینکه رنگ گوشت تغییر کرد چند لیوان آب جوش به قابلمه اضافه کنید و درب قابلمه را بگذارید تا گوشت با حرارت ملایم بپزد.

در مرحله بعد سبزیجات را پس از شست و شو  به صورت ساطوری ریز خرد کنید سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخل آن بریزید پس از اینکه روغن داغ شد سبزیجات را اضافه کنید و تفت دهید تا کمی سرخ شوند.

پس از اینکه گوشت نیم پز شد مغز گردو را چرخ کنید و به همراه سبزیجات به قابلمه اضافه کنید. در مرحله بعد آرد برنج را کم کم در نصف لیوان آب سرد حل کنید سپس به خورشت اضافه کنید. حرارت زیر قابلمه را کم کنید تا آب اضافی خورش تبخیر شود و روغن بیندازد.

در ۳۰ دقیقه پایانی پخت خورش آبغوره را به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه به خورشت اضافه کنید. در پایان پس از اینکه خورش جا افتاد آن را به همراه برنج سرو کنید. در صورت تمایل می توانید مقداری رب انار هم به این خورش اضافه کنید.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها