خورش طلا کوله گیلانی
چهارشنبه 6 بهمن 1389 5:35 PM
مواد لازم :
گوشت مرغ 1250 گرم
گردو 250 گرم
تره 125 گرم
نعناع 125 گرم
گشنیز 125 گرم
جعفری ساطوری شده 125 گرم
آب غوره 1 فنجان
پیاز داغ عسلی 4 قاشق سوپخوری
روغن 4 قاشق سوپخوری
تخم مرغ 4 قاشق سوپخوری
نمك قدری
طرز تهیه :
مرغ پاك كرده باشد و یا گوشت بدون استخوان باشد , گردو را پوست گرفته مغز كنید , سبزی ( تره , نعناع , جعفری و گشنیز ) باشد , پیاز سرخ كرده باشد . این خورش در حقیقت خورش فسنجان با سبزی و رقیق تر از فسنجان است و این خورش را میتوان با گوشت یا مرغ تهیه مرد , در صورتیكه در ان مرغ باشد آنرا بزبان محلی ( طلاكوله غورابه ) می گویند .
مرغ یا گوشت را بدقت می شوئیم و باپیاز سرخ كرده و دو سه لیوان آب در ظرفی می ریزیم و می گذاریم روی آتش تا باحرارت ملایم آهسته بجوشد و بپزد سبزیها را بدقت تمیز و ریز خرد می كنیم و با سه چهار قاشق سوپخوری روغن آبكرده كمی سرخ می نمائیم و داخل گوشت یا مرغ می ریزیم بعد گردو را چرخ می كنیم و به خورش اضافه می كنیم و كمی نمك و فلفل و آبغوره به آن می زنیم و در خورش می ریزیم و بعد از چند جوش بر می داریم , ممكن است یك قاشق سوپخوری آرد برنج را در كمی آب سرد حل كنیم وقتی گردو را در خورش ریختیم آرد برنج را كم كم داخل خورش بریزیم و بهم یزنیم در اینصورت خورش زودتر جا میافتد .
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این خورش برای 4 تا 6 نفر کافیست.
عالم محضر خداست درمحضر خدا گناه نکنید حضرت امام (ره)