0

خورش طلا کوله گیلانی

 
hasantaleb
hasantaleb
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : شهریور 1387 
تعداد پست ها : 58933
محل سکونت : اصفهان

خورش طلا کوله گیلانی
چهارشنبه 6 بهمن 1389  5:35 PM

مواد لازم :  

گوشت مرغ  1250 گرم
گردو  250 گرم
تره  125 گرم
نعناع  125 گرم
گشنیز  125 گرم
جعفری ساطوری شده  125 گرم
آب غوره  1 فنجان
پیاز داغ عسلی  4 قاشق سوپخوری
روغن  4 قاشق سوپخوری
تخم مرغ  4 قاشق سوپخوری
نمك  قدری

 طرز تهیه :

مرغ پاك كرده باشد و یا گوشت بدون استخوان باشد , گردو را پوست گرفته مغز كنید , سبزی ( تره , نعناع , جعفری و گشنیز ) باشد , پیاز سرخ كرده باشد . این خورش در حقیقت خورش فسنجان با سبزی و رقیق تر از فسنجان است و این خورش را میتوان با گوشت یا مرغ تهیه مرد , در صورتیكه در ان مرغ باشد آنرا بزبان محلی ( طلاكوله غورابه ) می گویند .
مرغ یا گوشت را بدقت می شوئیم و باپیاز سرخ كرده و دو سه لیوان آب در ظرفی می ریزیم و می گذاریم روی آتش تا باحرارت ملایم آهسته بجوشد و بپزد سبزیها را بدقت تمیز و ریز خرد می كنیم و با سه چهار قاشق سوپخوری روغن آبكرده كمی سرخ می نمائیم و داخل گوشت یا مرغ می ریزیم بعد گردو را چرخ می كنیم و به خورش اضافه می كنیم و كمی نمك و فلفل و آبغوره به آن می زنیم و در خورش می ریزیم و بعد از چند جوش بر می داریم , ممكن است یك قاشق سوپخوری آرد برنج را در كمی آب سرد حل كنیم وقتی گردو را در خورش ریختیم آرد برنج را كم كم داخل خورش بریزیم و بهم یزنیم در اینصورت خورش زودتر جا میافتد .
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این خورش برای 4 تا 6 نفر کافیست.

عالم محضر خداست درمحضر خدا گناه نکنید حضرت امام (ره)

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها