ترشی لیموترش
سه شنبه 5 بهمن 1389 9:43 PM
مواد لازم :
لیموترش نیم کیلوگرم
سرکه سفید 700میلی لیتر
آب 350میلی لیتر
دانه فلفل سیاه 1قاشق سوپخوری
دانه گل پر 1قاشق مرباخوری
فلفل تند قرمز و سبز 1قاشق مرباخوری
روش تهیه:
آب و سرکه را با هم مخلوط کنید و به مدت 5تا10 دقیقه روی حرارت بگذارید تا بجوشد و سپس از روی حرارت برداشته و صبر کنید تا خنک بشود.
لیموترشها را چهار قاچ کرده و داخل شیشه بریزید و لابه لای آنها نمک و دانه فلفل سیاه و گل پر پاشیده و فلفل ها را قرار دهید و در پایان روی آن آب و سرکه جوشیده شده را بریزید تا حدی که سرکه روی لیموترش ها را بپوشاند.
در آن را محکم ببندید و در جای خنک بگذارید تا ترشی جا بیفتد.
( زمان لازم برای جا افتادن ترشی دست کم یک ماه می باشد.)
نکته: « لیموترش ضدصرطان است و مصرف لیمو و آب آن در فصل تابستان عطش ناشی از گرمای هوا را کاهش می دهد. »
یا حسین (ع)