محصص: آبرومندانه باختیم/ مربی خارجی نباید تنها نام خارجی داشته باشد
یک شنبه 3 بهمن 1389 12:29 AM
گزارش خبرنگار مهر از قطر/ |
رئیس کمیته آموزش فدراسیون فوتبال با بیان اینکه کره جنوبی یکی از شانسهای قهرمانی در جام ملتهای آسیاست گفت: تیم ما آبرومندانه مقابل این تیم شکست خورد. |
به گزارش خبرنگار اعزامی مهر به دوحه قطر، مرتضی محصص پس از شکست تیم ملی ایران برابر کره جنوبی ضمن بیان مطلب فوق افزود: ما بازی را به کرهای باختیم که به نظر من یکی از شانسهای قهرمانی در این دوره از مسابقات جام ملتهای آسیاست. ما بازی را آبرومندانه به حریف واگذار کردیم و من به تیم ایران نمره قبولی میدهم. وی با بیان اینکه به جای متهم کردن باید به فکر راه حل برای موفقیتهای آینده تیم ملی بود، اظهار داشت: من از اینجا به قطبی، همکارانش و بازیکنان تیم ملی خسته نباشید می گویم اما بهترین راه حل این است که مربی بعدی باید بیشتر به تیمهای جوانان و نوجوانان توجه کند زیرا فوتبال ما به زمان نیاز دارد تا خود را به فوتبال روز دنیا نزدیک کند. کارشناس فوتبال کشورمان اضافه کرد: سرعت در تصمیم گیری و پاس دادن یکی از مسائل مهم در فوتبال است ما تنها نباید به این فکر کنیم که کرهایها سرعتی بازی می کردند آنها در تصمیم گیری و پاس دادن تفاوتهای زیادی با تیم ما داشتند. امروز نباید ناراحت شویم باید به فکر آموزش بیشتر باشیم تا در آینده در چنین مسابقاتی ناکام نشویم. رئیس کمیته آموزش فدراسیون فوتبال در مورد انتخاب مربی برای تیم ملی کشورمان تاکید کرد: اگر مربی خارجی استخدام می شود باید دارای کارنامه درخشان و موفقیت در جام جهانی باشد و از لحاظ علمی سطح بالاتری از مربیان ایرانی داشته باشند. تنها نام خارجی نباید ملاک انتخاب سرمربی آینده باشد زیرا در این صورت مربی ایرانی بهتر است. محصص در پایان گفت: در تیم ایران تنها نکونام و شجاعی در لیگهای اروپایی بازی می کنند اما در تیم های کره و ژاپن بازیکنان لژیونرشان در روند بازی آنها تاثیر گذارند. ما باید باشگاههای خارجی را تشویق کنیم تا به تماشای لیگ ایران بیایند و بازیکنان مستعد را به تیم های خود ببرند. من شنیدهام انصاریفرد پیشنهادی از تیم های اروپایی دارد اما حضور تنها کریم در فوتبال اروپا نمی تواند تغییر زیادی در تیم ایران ایجاد کند. ما نیاز داریم بازیکنانمان در تیمهای معتبر اروپا بازی و کسب تجربه کنند. تیم ملی فوتبال ایران با شکست برابر کرهجنوبی از صعود به مرحله نیمه نهایی پانزدهمین دوره جام ملتهای آسیا باز ماند. |