تازهترين ماجراجوييهاي «جيمز باند» در دبي
پنج شنبه 30 دی 1389 10:54 PM
«جفري ديور» نويسنده تازهترين رمان درباره «جيمز باند» ماجراجوييهاي اين جاسوس انگليسي را اين بار در شهر دوبي در امارات متحده عربي دنبال ميكند.
به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از هرالدسان، «جفري ديور» نويسنده و خالق اثر جديد درباره «جيمز باند» شهر «دبي» را به عنوان محل اتفاقات و حوادثي كه براي «باند» ميافتد انتخاب كرده است.
او در جديدترين رمان خود كه آن را با نام «اختيار مطلق» نامگذاري كرده، قصد دارد اين اثر جديد را در اين شهر عربي كه شاهد جاسوسيها و اقدامات مشابه بسياري بوده، به رشته تحرير در آورد.
«ديور» دراين باره به خبرنگاران گفت: براي پيدا كردن محل مناسب براي داستانم به شهرهاي مختلفي فكر كردم اما شهر «دبي» را بهترين و مناسبترين اين مكانها يافتم.
از اين نويسنده تا امروز قريب به 28 مجموعه درباره شخصيت «جيمز باند» منتشر شده كه همگي جزو پرفروشترين و پرمخاطبترين آثار ادبي در سرتاسر جهان بوده است.
اين نويسنده ضمن اداي احترام به «فلمينگ» خالق شخصيت «جميز باند» گفت»: در شخصيت پردازيها و ارائه جزئيات دقيق از وقايع و حوادث داستاني است كه اين كار تاثير زيادي در موفقيت اين مجموعه آثار داشته است.
به اعتقاد اين نويسنده «دبي» به لحاظ بافت سنتي و مدرني كه دارد محل مناسبي براي بروز حوادث داستاني و ماجراجويي هاي «جيمز باند» است.
انتهاي پيام/پ24