پاسخ به:بیماری های زنان
سه شنبه 5 آبان 1388 2:24 AM
به گفته متخصصان آمریکایی زنانی که در رژیم غذایی خود از میزان کمی چربی استفاده می کنند توانایی باروری خود را به خطر می اندازند پروفسور رز فریچ می گوید: این مشکل معمولا گریبانگیر زنانی می شود که دچار افزایش وزن هستند و به منظور حفظ تعادل ظاهری و زیبایی تغذیه خود را محدود می کنند این پروفسور هشدار می دهد، از آنجا که بروز عوارض ناشی از لاغری بسیار نامحسوس است ، حتی دوره قاعدگی
آنان را نیز دچار اختلال نمی کند و این زنان معمولا از ابتدا خود به عارضه ناباروری مطلع نمی شوند این متخصصان عقیده دارند، وجود میزان معینی از چربی در رژیم غذایی برای تنظیم فعالیت های جنسی و قدرت باروری بدن ضرورت دارد. براساس مطالعات انجام شده از سوی این پزشکان ، بدن برای گذراندن یک دوره بارداری موفق ، به ۵۰ هزار کالری بیشتر از احتیاجات متابولیسمی طبیعی نیاز دارد.
امروزه زنان به منظور تناسب اندام به مصرف غذاهای کم چربی مانند ماست بدون چربی ، کاهو، رشته فرنگی و نوشیدنی های رژیمی روی آورده اند. به گفته پزشکان ، اگر زنان کالری کافی مصرف نکنند، توانایی مغز در زمینه فعالیت های باروری بتدریج و با محدود شدن جریان هورمونی به نام لپتین کاهش می یابد در مراحل ابتدایی ، کاهش قدرت باروری به صورت نامحسوس رخ می دهد، اما اگر این وضع ادامه پیدا کند، بتدریج فیزیولوژی بدن دچار اختلال می شود و قابلیت باروری این زنان متوقف می شود حفظ تعادل بدن ، بسیار حساس است و هنگامی که زنان برای زیبایی اندام ، این رژیمهای غذایی را دنبال می کنند باید بهای سنگینی برای آن بپردازند.