پاسخ به:مربای خلال نارنج
دوشنبه 4 بهمن 1389 10:48 AM
خواص غذایی_دارویی نارنج
31 تیر 86 - 15:38
|
نارنج میوه ای از خانواده ی مركبات است.آب نارنج ترش مطبوع و سر شار از ویتامین ث است.اگر آب یك نارنج را گرفته معادل یك سوم حجمش به آن گلاب اضافه كنید و هر روز صورت خود را با آن بشورید سوراخ های صورت را مسدود كرده و پوست چهره را تقویت می كند. آب نارنج مخلوط با شكر مسهل صفرا بوده و فشار خون را پایین می آورد. خوردن میوه نارنج با شكر در رفع یبوست موثر است. مصرف این میوه هضم غذا را آسان می كند و مربای بهار نارنج تقویت كننده ی معده است. عرق بهار نارنج برای ضعف اعصاب و غم و افسردگی مفید و نشاط آور است برگ نارنج آرام بخش ضد تشنج و هضم كننده است.بی خوابی و میگرن را معالجه می كند. |
|