مربای خلال نارنج
چهارشنبه 29 دی 1389 3:36 PM
مواد لازم:
خلال پوست نارنج خشک 100 گرم شکر یک کیلو آب لیمو دو قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
- خلال نارنج ها را پاک کنید و بشویید و مدت سه ساعت در آب گرم خیس کنید تا تازه و نرم شوند. در این مدت چند بار آب آن را عوض کنید.
- مقداری آب در قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید.
- خلال ها را در آب جوش بریزید و بگذارید چند جوش بزند.
- سپس خلال ها را در آب کش بریزید و با آب سرد بشویید. این عمل را برای 4 تا 5 بار تکرار کنید تا تلخی خلال ها گرفته شود.
- شکر را با سه لیوان آب روی حرارت ملایم بگذارید تا جوش بیاید.
- بعد از این که شکر کاملا حل شد و چند جوش خورد، خلال ها را داخل شربت بریزید و بگذارید با حرارت ملایم شربت قوام بیاید.
- در انتها آب لیمو را به مربا اضافه کنید.بعد از یکی دو جوش، مربا آماده است.
worldfood.ir
یاس