0

مربای خلال نارنج

 
yassimanusha
yassimanusha
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : تیر 1389 
تعداد پست ها : 3101
محل سکونت : تهران

مربای خلال نارنج
چهارشنبه 29 دی 1389  3:36 PM

 

 

 

مواد لازم:

خلال پوست نارنج خشک 100 گرم               شکر یک کیلو                   آب لیمو دو قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه:

- خلال نارنج ها را پاک کنید و بشویید و مدت سه ساعت در آب گرم خیس کنید تا تازه و نرم شوند. در این مدت چند بار آب آن را عوض کنید.

- مقداری آب در قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید.

- خلال ها را در آب جوش بریزید و بگذارید چند جوش بزند.

- سپس خلال ها را در آب کش بریزید و با آب سرد بشویید. این عمل را برای 4 تا 5 بار تکرار کنید تا تلخی خلال ها گرفته شود.

- شکر را با سه لیوان آب روی حرارت ملایم بگذارید تا جوش بیاید.

- بعد از این که شکر کاملا حل شد و چند جوش خورد، خلال ها را داخل شربت بریزید و بگذارید با حرارت ملایم شربت قوام بیاید.

- در انتها آب لیمو را به مربا اضافه کنید.بعد از یکی دو جوش، مربا آماده است.

worldfood.ir

یاس

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها