پاسخ به:تمام دانشمندان ریاضی
چهارشنبه 29 دی 1389 3:45 PM
جیمز جوزف سیلوستر
جیمز جوزف سیلوستر در سال 1814 در لندن به دنیا آمد. در سال 1831 وارد کالج سنت جیمز کمبریج شد. از سال 1838 تا 1840 به عنوان استاد فلسفه طبیعی(فیزیک) در دانشگاه لندن به خدمت پرداخت و سپس در سال 1841 ، سمت استادی ریاضیات در دانشگاه ویرجینیا در آمریکا را پذیرفت و این پست را چند ماه بعد به دلیل آنکه وارد نزاعی با دو تن از دانشجویانش شد، ترک گفت. وی پس از بازگشت به انگلستان ، در سال 1846 همکاری خود را با آرتور کیلی شروع کرد.
از سال 1855 تا 1870، سیلوستر استاد ریاضیات آکادمی سلطنتی نظامی در وولویچ شد. در سال 1876 وی به عنوان استاد ریاضیات در دانشگاه هاپکینز در شهر بالتیمور به آمریکا بازگشت و هفت سال خوش و بسیار پرثمر را در آنجا به سر برد و در سال 1878 موسس و سردبیر " مجله آمریکایی ریاضی" شد. هنگام خدمت در دانشگاه جان هاپکینز، کیلی را برای ایراد سلسله دروسی درباره ی توابع آبلی به دانشگاه دعوت کرد، و خود او هم در کلاسهای درس وی حضور یافت. در سال 1884 کرسی ساویلی هندسه را در دانشگاه آکسفورد پذیرفت. وی سرانجام در 1897 ، در هشتاد و سه سالگی در لندن درگذشت.
اولین مقاله های ریاضی سیلوستر در نظریه ی نوری فرنل و قضیه استورم بود. سپس به تشویق کیلی به نوشتن مقالات مهمی در جبر جدید پرداخت. وی مقالاتی در نظریه حذف، نظریه تبدیل، صورتهای کانونی، دترمینانها، حساب صورتها، نظریه افراز، نظریه پایاها، روش چبیشف در خصوص تعداد اعداد اول در حدود معین، مقادیر ویژه ماتریسها، نظریه معادلات، جبر چندگانیها، نظریه اعداد ، ماشینهای مفصلی، نظریه احتمالات و عکس سازه ها نوشت.
وی سهم زیادی در واژه شناسی ریاضی داشت و آنقدر واژه ریاضی نو ساخت که او را «حضرت آدم ریاضیات» نامیده اند .