مربای انار
چهارشنبه 29 دی 1389 2:45 PM
این مربای خوش طعم و متنوع را حتما تهیه کنید و هنگام صرف صبحانه با نان و کره میل کنید.
مقدار تهیه: 4- 3 پیمانه
مواد لازم:
آب انار / سه پیمانه و نیم دانه انار / یک پیمانه ( از یک انار بزرگ ) شکر / سه پیمانه آب لیمو / به مقدار لازم
1-ابتدا برای تست نهایی مربا، یک بشقاب را در جای خنکی قرار دهید.
2-یک انار را دانه کنید و آب بقیه را بگیرید. در این قسمت برای اینکه آب انار تلخ نشود می توانید از روش زیر استفاده کنید: در سینک، کاسه بزرگی بگذارید، انار را به دو نیم کرده، بخش بریده شده را رو به کف کاسه بگیرید و درحالیکه با یک دست نیمی از انار را گرفته و فشار می دهید، با انگشتان دست دیگر دانه های انار را به سمت داخل تا آن جا که می توانید فشار دهید و آب آن را درآورید.
3- در ظرف بزرگی آب انار و شکر را با هم ترکیب کرده، روی حرارت متوسط قرار دهید، و به مدت 30 دقیقه آن ها را بجوشانید.
4- دانه های انار و آب لیمو را به ظرف اضافه کنید و 30 دقیقه دیگر آن ها را بپزید.
5-برای اینکه مقدار غلظت مربا را بفهمید، با استفاده از یک قاشق، یک قطره از مربا را روی ظرف سرد شده بچکانید و ظرف را سرازیر کنید اگر به سختی روان شد مربای شما آماده است .
6- مربا را در ظرف استریل شده بریزید درب آن را ببندید و آن را در جای تاریک و خنک قرار دهید.
worldfood.ir
یاس