0

مربای لبو

 
yassimanusha
yassimanusha
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : تیر 1389 
تعداد پست ها : 3101
محل سکونت : تهران

مربای لبو
چهارشنبه 29 دی 1389  2:26 PM

این مربای خوشمزه و خوش رنگ را که با عطر زنجبیل نیز معطر شده در برنامه صبحانه خود بگنجانید

 

 

مواد لازم:

لبوی خام: 1/5 کیلو                  شکر: 1/5 کیلو                    ریشه زنجبیل تازه : 50 گرم                      آب و پوست رنده شده 3 عدد لیمو ترش                                بادام یا گردوی خرد شده : 200 گرم

 

طرز تهیه:

1- لبوی خام را بشویید و پوست آن ها را بگیرید.

2-آن ها یا درون چرخ گوشت بریزید و یا رنده کنید.

3- لبوهای خام را درون قابلمه ای بریزید و روی حرارت کم بگذارید تا بپزند و نرم شوند.

4- شکر، زنجبیل، آب و پوست رنده شده لیمو را به ظرف اضافه کنید و بگذارید تا یک ساعت بپزند.

5- بادام و گردوهای خرد شده را به آن ها اضافه کنید.

6- پس از اینکه کمی خنک شدند آن ها را در چند ظرف بریزید و موقع لزوم استفاده کنید.

worldfood.ir

یاس

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها