0

مربای هل و هویج

 
yassimanusha
yassimanusha
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : تیر 1389 
تعداد پست ها : 3101
محل سکونت : تهران

مربای هل و هویج
چهارشنبه 29 دی 1389  1:47 PM

اکثر افراد این مربای خوشمزه را دوست دارند بخصوص آنکه با عطر پوست لیمو و پرتقال معطر شده باشد

زمان تهیه: 20 دقیقه                                    زمان پخت: 30 دقیقه                          مقدار تهیه: 5 کیلوگرم

 

مواد لازم:

هویج : 500 گرم به صورت نوارهای 2 سانتی متری برش خورده باشد                      لیمو: 3عدد، پوست رنده شده 2 عدد ازآن ها و آب هر سه آن ها آب                      و پوست رنده شده یک عدد پرتقال            دانه هل: یک قاشق غذاخوری ( برای بدست آوردن دانه هل پوست سبز هل را به دو نیم تقسیم کنید و دانه های آن را درآورید) شکر: یک کیلوگرم             پکتین مایع: 125 گرم

نکته: پکتین مایع همان ژله گیاهی است.

 

طرز تهیه:

1-برای تست نهایی درجه پخت مربا، یک عدد نعلبکی را در یخچال قرار دهید تا خنک شود.

2-  4 – 3 ظرف مخصوص مربا را با صابون و آب گرم استریلیزه کنید و تا زمانی که مربا آماده می شود آن ها را به صورت سروته درون فر با دمای 140 درجه سانتی گراد حرارت دهید.

3-هویج ها را در یک قابلمه آب جوش به مدت 15- 10 دقیقه یا تا زمانی که نرم شوند بپزید سپس آن ها را از آب درآورید.

4-در ظرفی، هویج، پوست و آب مرکبات و دانه های هل را بریزید و شکر را به آن ها اضافه کنید و آن را روی حرارت کم قرار دهید و و بگذارید شکر آن حل شود.

5-پس از آن حرارت را زیاد کنید و تا 5 دقیقه آن ها را بجوشانید.

6-پکتین را اضافه کنید و بگذارید مخلوط تا دو دقیقه دیگر بجوشد.

7-برای اینکه ببینید مربا آماده است یا نه، به اندازه یک قاشق مرباخوری از مربا را درون نعلبکی خنک شده مخصوص تست بریزید و آن را سرازیر کنید اگر به سختی روان شد مربا آماده است و اگر نشد نیاز به زمان بیشتری برای پخت دارد.

8-وقتی مربا پخته شد، 10 دقیقه صبر کنید تا خنک شود سپس آن را خوب هم بزنید.

9-سپس آن ها را در ظرف های مخصوص مربا که اکنون داغ شده بریزید و روی آن ها برچسب بزنید.

10-اگر مرباها در ظرف های کاملا استریلیزه شده ریخته شوند و همچنین در جای خشک و خنک قرار گرفته باشند تا مدت 3 ماه قابل نگهداری هستند.

worldfood.ir

یاس

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها