مقابله با مسايل ضدفرهنگي به برنامهريزي دقيق نياز دارد
چهارشنبه 29 دی 1389 12:27 PM
امام جمعه بناب گفت: مقابله با مسايل ضدفرهنگي و ناپسند از جمله اعتياد، بدحجابي، بدعت و خرافات نيازمند برنامهريزي دقيق مسئولان است.
به گزارش خبرگزاري فارس از بناب، حجتالاسلام مصطفي باقري بنابي ظهر امروز در جلسه شوراي فرهنگ عمومي بناب با انتقاد از برگزاري جلسات بيهوده و تشريفاتي شوراي فرهنگ عمومي و ساير جلسات مرتبط با مسائل فرهنگي اظهار داشت: با وجود اينكه وضعيت فرهنگي بناب فعلاً نسبت به ساير شهرهاي استان تاحدودي مطلوب است اما راضيكننده و در شأن جايگاه واقعي بناب نيست و مسئولان و متوليان مربوطه بايد به صورت عملي و جدي وارد كار شوند.
وي افزود: مسئولان اطلاعات، دادگستري و نيروي انتظامي همگي از متدينين منطقه هستند و از هماهنگي و همكاري خوبي برخوردارند از اين رو بايد همه توان خود را روي حل معضلات فرهنگي و بدحجابي شهرستان بگذارند تا شهر ما بيشتر از اين در آتش معضلات خانمانسوز نسوزد.
رئيس شوراي فرهنگ عمومي بناب تأكيد كرد: برخي مسائل ضدفرهنگي و ناپسند از جمله اعتياد، بدحجابي، بدعت و خرافات نه تنها شهرستان بناب بلكه همه مناطق را تهديد ميكند و نبايد در اين زمينه سهلانگاري كرده و به جلسات غيرضروري و تشريفاتي اكتفا كنيم.
در بخش ديگري از اين جلسه،فرماندار بناب با بيان اينكه مدارس و دانشگاههاي شهرستان بايد در اجراي طرح حجاب و عفاف در محيط آموزشي و فرهنگي دقت و همت بيشتري كنند، بخشي از علت به وجود آمدن بدحجابي در بين جوانان را متوجه مديريت مدارس و دانشگاهها دانست و گفت: برخي از مديران مدارس و دانشگاهها به اين مسئله مهم كم توجه هستند كه بايد در نوع مديريت خود تجديدنظر كنند.
سعيد برقي تأكيد كرد: مسئولان دانشگاههايي كه خودشان و خانواده آنها به مسئله حجاب و عفاف معتقد و پايبند نباشند هرگز نميتوانند بر روي جوانان و دانشجويان تأثير مثبت بگذارند.
وي از مسئولان آموزش و پرورش بناب خواست ضمن اجراي بخشنامه مدل اسلامي حجاب دختران دانشآموز كه توسط دولت ابلاغ شده است بر عملكرد مديران مدارس در اين زمينه نظارت بيشتري داشته باشند و مديران خاطي را بركنار كنند.
فرماندار بناب با اشاره به اينكه هم اكنون در مجموعه ادارات و مراكزِ دولتيِ بناب هيچ كارمندِ بدحجابي وجود ندارد، گفت: طرح نظارت بر رعايت حجاب و عفاف در سطوح مختلف شهرستان و حتي بازار با شدت بيشتري ادامه مييابد.
وي همچنين ريشه اصلي بدحجابي را تغيير فرهنگ عمومي حجاب در كشور دانست و اظهار داشت: تغيير نگرش و بينش فرهنگ عمومي حجاب نيز از دوم خرداد سال 76 و آغاز فعاليت دولت اصلاحات آغاز شد و حال اگر بخواهيم يكباره و با حالت اجباري با اين معضل برخورد كنيم، احتمال خسارت بيشتري هم وجود خواهد داشت.
رئيس دفتر فرهنگ اسلامي دانشگاه آزاد اسلامي واحد بناب نيز طي سخناني در اين جلسه گفت: بودجه فرهنگي دانشگاه را كه اسم آن بودجه فرهنگي بوده و صرفاً به هزينههاي فعاليتهاي فرهنگي اختصاص دارد در موارد ديگري غير از برنامههاي فرهنگي و در حوزههاي ديگر دانشگاه هزينه ميكنند و در اين رابطه با مشكل روبه رو هستيم و مسئولان بايد به اين موارد نظارت و توجه بيشتر داشته باشند.
حجتالاسلام سيدعلي آتشزر با انتقاد از اينكه در زمينه معضلاتِ فرهنگيِ جامعه، دانشگاه آزاد اسلامي را مورد هدف قرار ميدهند، گفت: قرار دادن دانشگاه آزاد اسلامي در نوك حملات مسئولان و مردم انصاف نيست بلكه دانشگاههاي دولتي ديگري نيز در شهرستان هستند كه در معضلات فرهنگي شهر تأثيرگذار هستند و اصلاً مورد بازخواست قرار نميگيرند.