پاسخ به:دانلود رمان
چهارشنبه 29 دی 1389 11:09 AM
2 رمان عاشقانه ستاره و شبهای تنهایی
همه گفتم نازی با خانوادش رفته شمال . ولی دیشب توی حیاط برای مهرداد تمام جریان نازی و نیما رو تعریف کردم . روزها به سرعت سپری می شد و من توی ایام عید لای کتابهایم را باز نکردم . دو روز دیگه دوباره به مدرسه می رفتم . خیلی آخر تعطیلات کسل کننده بود . بخصوص که مهرداد و مامان سر کار بودن و من تنها توی خونه حوصله ام سر می رفت . امسال مطمئنم کنکور قبول نمی شم . اگه شانس بیارم و آخر ترم نمره بیارم باید کلاموبندازم ... نازی هم هنوز از مسافرت برنگشته بود . برای اولین بار خوشحال بودم دوباره مدرسه میرم . خانم جان کمی کسالت داشت . دو سه بار بردیمش بیمارستان قلبش دچار مشگل شده بود دکتر گفته بود باید عمل کنه. من خیلی ذلواپس بودم ...
بخشی از کتاب الکترونیکی رمان زیبای ستاره نوشته شیوا نظری
روزهای آینده اوضاع آنطور که یاس و بهرام می خواستند تغییر کرد و از ان فشار عجسی و سنگین تا حدی راحت شدند . یاس اعلام کرد که با هیچ خبرنگاری مصاحبه نمی کند و فعالیت هنر اش را فقط از طریق خوشنویسی و سردون شعر ، ان هم دور از هیاهو و در آرامشی که برای زندگی شخصی او لازم است ، ادامه می دهد . پس از این مصاحبه بسیاری از هیاهوها فروکش کردند ، البته باز بعضی ها بودند که نمی خواستند از این موضوع دست بکشند و گاه و بیگاره با درج مطالب کذب در جراید سر و صدا راه می انداختند . مثلا می نوشتند که خانوم رهنما بالاخره پیشنهاد کارگردانی را پذیرفت و یا اینکه شاید در آینده ای نزدیک یاس را بعنوان هنرپیشه در صحنه ی تئاتر بر سر صحنه ببینند و ......
قسمتی از کتاب رمان شبهای تنهایی نوشته نرگس عینی
ردیف | نام کتاب | توضیحات دانلود کتاب | موضوع | حجم | دریافت |
972 | رمان ستاره | شیوا نظری | رمان | 622 kb | |
973 | رمان شبهای تنهایی | نرگس عینی | داستان | 1.6 mb |