پاسخ به:بیا یه کم بخندیم
پنج شنبه 30 دی 1389 9:49 AM
يه روز مش قربون ميره بانك تا چكش رو نقد كنه. بانكيه بهش ميگه چك سيباس؟ مش قربون جواب ميده نه! مال گردوهاي پارساله.
غضنفر تو جاده داشته رانندگي ميكرده، يهو ميبينه يه كاميون داره از روبروش مياد، ميزنه رو ترمز ميبينه ترمزش نميگيره. رفيقشو صدا ميكنه ميگه: اصغر اصغر پاشو تصادفو ببين.
دکتر به مریض گفت:
گول خونت زيادشده .. زيادگول ميخوري؟!!
يه نسخه مينويسم: آمپول بي وفايي! شربت بي معرفتي! قرص زيرزباني دروغ! در ضمن شنيدن هرگونه حرف عاشقانه قدغن!!! چون حاوي ميزان زيادي گوله! سعی کن خیلی هم محافظه کار باشی ...
معلم از بچه می پرسند: می دونی چرا غواص ها به پشت می پرن تو آب؟ می گه: چون اگه به جلو بپرن می افتن تو قایق
ميگن توي اصفهان همه كانديداها براي اينكه صرفه جويي كنن پوستر تبليغاتي چاپ نكرده بودن هر روز از يه درختي آويزون مي شدن!!!
سوال کنکور؟ هزينه مکالمات بين شهري تو همه جاي کشور 499 ريال شده !! از کي تا حالا؟؟
الف)از وقتي ايران، سل اومده
ب)از وقتي ايران، وبا اومده
ج)از وقتي ايران، طاعون اومده
د) اصلا به تو چه تو شمارتو بگير
يه روز اینشتین و نیوتن داشتن با هم قایم موشک بازی می کردن. انيشتن چشم مي ذاره و نيوتن ميره پشت سر انيشتن يه مربع به ضلع يک متر مي کشه و توي اون مربع مي ايسته! وقتي شمارش انيشتن تموم ميشه بر مي گرده و نيوتن رو مي بينه! ميگه: نيوتن! سوک سوک! نيوتن ميگه: من نيوتن نيستم! الان ثابت مي کنم: مساحت اين مربع 1 متر در 1 متر ميشه 1 متر مربع و من هم که روي اين مربع ايستادم! بنابراين نيوتن بر متر مربع ميشه پاسکال
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
{{ یک درخت می تواند آغاز یک جنگل باشد }}
{{ One tree can start a forest }}