دلیل اصلی غر زدن کودکت + راه حل
یک شنبه 17 اردیبهشت 1402 12:51 PM
غر زدن کودک یکی از کلافه کننده ترین مسائل برای والدین است در حالی که غر زدن کودک دلایل خاصی دارد و همچنین به راحتی قابل درمان است.
آیا تا به حال به این فکر کرده اید که چرا فرزندتان خیلی زیاد غر می زند و ناله و شکایت می کند؟ معمولاً انجام این کار توسط بچه ها دلایل مختلفی دارد. این که شما دلایل را بدانید، به شدت مهم است و همچنین باید اطلاعات و آگاهی کافی را داشته باشید تا بفهمید که در چنین شرایطی باید چه کاری انجام دهید. در این قسمت در این باره توضیح مفصل خواهیم داد.
غر زدن معمولاً در بین کودکان یک راه رایج برای نشان دادن مهارت های زبانی و اعلام نیاز هایشان هست. به همین علت شما زیاد با این مسئله مواجه می شوید اما این موضوع ممکن است دلایل دیگری هم داشته باشد که شامل موارد زیر است:
حتماً باید قبل از هر چیزی مراقب خواب و غذای کودک تان باشید. اگر خواب کافی ندارد یا در ساعات مشخصی هنگام شب نمی خوابد یا غذای خوب و مقوی نمی خورد، احتمال این که کودک کلافه باشد؛ بسیار زیاد است. پس قبل از در نظر گرفتن راهکار های زیر، حتماً به رژیم و خواب او توجه کنید.
به عنوان راه حل مشکل در مواقع غر زدن فرزندتان از این ترفندها استفاده کنید:
کودکان نیاز دارند که یاد بگیرند چگونه خواسته های خود را اعلام کنند. این یک مهارت سخت و پیچیده برای آن ها است. شما باید به آن ها کلمه و لغت یاد بدهید تا برای اعلام نیاز های خود غر نزنند یا خیلی ناله نکنند. با خواندن کتاب و تماشای کارتون های مفید می توانید کلمات مهم را به آن ها بیاموزید تا یاد بگیرند که چگونه درخواست خود را مطرح کنند. خودتان نیز همیشه خواسته هایتان را با کلمات بیان کنید تا متوجه شوند.
این که کودک در مورد مسئله ای غر می زند، یعنی احساس خوبی ندارد. یعنی حس ناامنی و ترس به او غلبه کرده که باعث می شود در طول روز مدام با خودش درگیر باشد. در چنین حالتی باید سعی کنید که به او حس امنیت بدهید. همیشه آغوش تان را برایش باز کنید و طوری رفتار نکنید که از شما بترسد
کودکان نیاز به توجه زیاد شما دارند. باید همیشه در کنارشان باشید. اگر آن ها از بی توجهی رنج ببرند، کلافه می شوند و اذیت و آزار می بینند. باید سعی کنید که به آن ها توجه کافی را داشته باشید. در غیر این صورت آنها را کلافه می کنید. حتی اگر سرتان شلوغ است، شرایط را طوری فراهم کنید که فرزندتان بتواند در کنار شما بازی اش را انجام دهد. چند وقت یکبار با او ارتباط کلامی و فیزیکی برقرار کنید. درست است که او باید یاد بگیرد مستقل باشد اما تا زمانی که کودک است، باید تحت حمایت شما نیز قرار بگیرد.
گاهی اوقات کودک از ماندن در خانه کلافه می شود. باید هوای تازه به او بخورد تا بتواند دوباره تمرکز کند. هوای تازه و تمیز باعث می شود که او دوباره سرحال شود. اگر احساس می کنید که از محیط خانه کلافه شده، می توانید او را بیرون ببرید؛ حتی اگر داخل حیاط خانه یا تراس ببریدش، حال او بهتر خواهد شد.