غذاهایی که بعد از سزارین نباید لب بزنید
یک شنبه 2 بهمن 1401 5:10 PM
بسیاری از زنان بعد از زایمان سزارین با مشکلات پزشکی و شرایط دردناکی مواجه می شوند که روند درمان و ریکاوری را برایشان دشوار و دردناک کرده و باعث خستگی آن ها خواهد شد. از آن جایی که سزارین یک نوع عمل جراحی بزرگ محسوب می شود؛ بنابراین مراقبت های پس از آن هم از اهمیت بسیاری برخوردار است.
اگر شما هم می خواهید که زایمان سزارین داشته باشید، فقط باید بیشتر از خود مراقبت کنید. مصرف بعضی از مواد غذایی که در این بخش معرفی میشوند، در دوران ریکاوری بعد از سزارین ممنوع است که باید آن ها را به خاطر بسپارید.
نباید تا زمانی که بخیه ها بهبود پیدا نکرده اند؛ از غذا های تند مصرف کنید. غذاهای خیلی تند یا پر ادویه باعث ایجاد التهاب در قسمت بخیه ها خواهند شد و ریکاوری را به تاخیر می اندازند.
از مصرف روغن حیوانی حداقل تا یک هفته بعد از انجام سزارین خودداری کنید. بعضی از پزشکان پیشنهاد می کنند که تا دو هفته آن را استفاده نکنید.
پیشنهاد می کنیم که در دوران بعد از سزارین؛ از غذا های گرم و پخته شده خانگی استفاده کنید. از غذا های سرد کنسروی و فست فود ها دوری کنید، زیرا باعث مشکلات گوارشی شده و شرایط را برای تان سختتر خواهد کرد.
بعضی از غذاها مشکلات گوارشی را به وجود می آورند؛ مثلاً گل کلم، لوبیا، کاهو و حبوبات جزو این دسته از مواد هستند. بهتر است حداقل دو هفته بعد از جراحی از آن ها استفاده نکنید.
نوشیدنی های گازدار برای دوران بارداری مناسب نیستند. بعد از جراحی سزارین هم نباید از آن ها استفاده کنید.
آب میوه مرکبات یا هر چیز ترشی در دوران بعد از سزارین حداقل تا یک هفته توصیه نمی شود.
مصرفِ نوشیدنی های کافئین دار بعد از زایمان سزارین ممنوع است و در دوران شیردهی هم نباید استفاده شود.