وقتی فرزندتان به مهدکودک نمی رود چه باید کرد؟
سه شنبه 27 دی 1401 12:48 PM
با کودکی که مهدکودک نمیرود چه کنیم
قبل از اینکه راههایی را که شما بهعنوان والدین میتوانید برای رفتن فرزندتان به مهدکودک به کار ببرید، بشناسید، اجازه دهید قبل از آن به دلایل رایجی که چرا کودک شما نمیخواهد به مهدکودک برود را بررسی کنیم.
در مالزی و در سراسر جهان، محرکهای ساده و قابل شناسایی برای امتناع کودک از رفتن به مهدکودک در کوانتان وجود دارد. برخی از این محرک های رایج عبارتند از قلدری، مرگ در خانواده، نقل مکان به محله جدید، ماندن در خانه برای مدت طولانی و غیره.
به دنبال یکی از این محرک ها، به خصوص اگر همراه با ماندن کودک در خانه برای مدتی با شما باشد، ممکن است فرزند شما دیگر تمایلی به رفتن به مدرسه نداشته باشد.
وقتی فرزندتان به مهدکودک نمی رود
علاوه بر عصبانیت در روزهای مدرسه و گریه کردن در زمان رفتن به مدرسه، همانطور که قبلا ذکر شد، ممکن است شکایات مبهمی مانند:
- سردرد
- درد پا
- حالت تهوع
- درد قفسه سینه
- سرگیجه
ممکن است آنها این مشکلات را داشته باشند و ممکن است ارتباطی با امتناع آنها از رفتن به مدرسه نداشته باشند، به خصوص برای بچه هایی که شرایط پزشکی دارند.
با این حال، یک نشانه خوب برای دانستن اینکه این شکایات ناشی از امتناع آنها از رفتن به مدرسه است، این است که بعد از اینکه کودک شما فهمید که می تواند در خانه بماند، بعد از ظهر بهتر می شود.
با کودکی که مهد کودک نمی رود چگونه رفتار کنیم
با فرزندتان در مورد آنچه که او را آزار می دهد صحبت کنید. مراقب باشید اگر به نظر می رسد که مکالمه در حال پیشرفت نیست، به اجبار مکالمه را تحمیل نکنید. برخی از بچه ها ممکن است نتوانند آنچه را که با آنها می گذرد توصیف کنند.
با این حال، هدف این است که به او بفهمانید که می تواند بر این مشکل غلبه کند و شما در کنارش خواهید بود تا به او کمک کنید تا از آن عبور کند.
به او بفهمانید که اگر واقعاً مریض است (مخصوصاً وقتی این عصبانیتها را ایجاد میکند)، باید به پزشک اطفال مراجعه کند، در رختخواب بماند تا استراحت کند، تلویزیون یا بازی ویدیویی نداشته باشد و غیره.
اگر او در نهایت در خانه ماند و میدانید که بیمار نیست، او را مجبور کنید کتابهایش را بخواند، درس بخواند، پشت میز بنشیند و غیره. اگر مجبورید خانه را برای کار یا کار ترک کنید، از یک دوست یا خویشاوند مطمئن برای تماشای آنها استفاده کنید. یک چیز دیگر.
رفتار با کودکی که به مهد نمی رود
اگر کودک شما به طور مرتب از علائم جسمی، مانند مواردی که در بالا توضیح داده شد، شکایت دارد، او را به متخصص اطفال خود بخواهید.
احتمال زیادی وجود دارد که او مشکلی نداشته باشد، اما شما نمی خواهید قبول کنید و متوجه شوید که اشتباه کرده اید.
در نهایت، اجازه دهید شخص دیگری فرزندتان را به مهد ببرد تا زمانی که وضعیت حل شود. گاهی اوقات، ممکن است اضطراب جدایی با مادر باشد.
در این صورت، به پدر، دوست یا یکی از اقوام اجازه دهید تا کودک را تا زمانی که موفق به ورود به مهد کودک نشده است، به مهد ببرند.
نرفتن کودک به مهد کودک
معمولاً دیدن فرزندتان ناراحت کننده است. در چنین موقعیتی سعی کنید آرام و کمک کننده باشید، اما در نهایت محکم باشید.
گردآوری: بخش کودکان بیتوته