0

مناسبت روز/ ولادت حضرت زینب سلام الله علیها

hosinsaeidi
hosinsaeidi
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 23615

مناسبت روز/ ولادت حضرت زینب سلام الله علیها
سه شنبه 8 آذر 1401  10:16 PM

روز ولادت حضرت زینب 

روز ولادت حضرت زینب ۱۴۰۱ مصادف با چهارشنبه ۹ آذر ۱۴۰۱، ۵ جمادی الاول ۱۴۴۴ و ۳۰ نوامبر ۲۰۲۲ است.

حضرت زینب سلام الله علیها دختر امیرالمومنین علی علیه السلام و ملقب به عقیله بنی هاشم است.

حضرت زینب دختر امیرالمومنین و حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیهم در سال پنجم‌ هجرى، روز ۵ جمادى الاول در مدینه، پس از امام حسین‌ علیه السلام به دنیا آمد. بر اساس روایات متعدد، نام‌گذاری حضرت زینب، توسط پیامبر اسلام صورت گرفت و جبرئیل از سوی خداوند این نام را به ایشان رساند.

زینب را مخفف‌ «زین اب‌» دانسته‌ اند، یعنى زینت پدر.

روز ولادت حضرت زینب 

در آن زمان که صدیقه کبری سلام الله علیها این گوهر دریای عصمت و طهارت را حامله بود، حضرت ختمی مرتبت در مدینه نبود و به یکی از سفرها رهسپار بود. چون آن مظلومه از عالم رحم به عرصه وجود خرامید، حضرت فاطمه به امیرالمؤمنین علیه السلام پیغام فرستاد که چون پدرم در سفر است و حاضر نیست، این دختر را نام بگذار.

آن حضرت فرمود: من بر پدرت سبقت نمی گیرم، صبر فرمای که به این زودی باز خواهد گشت و هر نامی که صلاح بداند، می نهد. چون سه روز گذشت، رسول خدا مراجعت فرمود و به سرای عصمت کبری درآمد.

امیرالمؤمنین علی علیه السلام خدمت آن حضرت عرض کرد: یا رسول الله! حق تعالی جلّ جلاله دختری به دخترت عطا فرموده است؛ نامش را معین فرمایید.

فرمود: اگر چه فرزندان فاطمه اولاد من اند، لکن امر ایشان با پروردگار عالم است و من منتظر وحی هستم. در این حال جبرئیل نازل شد و عرض کرد: یا رسول الله! حق تو را سلام می رساند و می فرماید: نام این مولود را «زینب» بگذار، چه این را در لوح محفوظ نوشته ایم.

پیامبر قنداقه آن مولود گرامی را طلبید و به سینه چسبانید و ببوسید و نامش را زینب بگذارد و فرمود: وصیت می کنم حاضرین و غایبین امت را که این دختر را به حرمت پاس بدارند. همانا وی به خدیجه کبری مانند است.

روز ولادت حضرت زینب 

روز ولادت حضرت زینب 1401
روز ولادت حضرت زینب ۱۴۰۱

روز ولادت حضرت زینب 

میلاد مظهر صبر و شکیبایی و تجسم عینی علم و عفاف، حضرت زینب علیها السلام مبارک باد

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها