طرز تهیه پوره سیب زمینی برای نوزاد به دو روش ساده
شنبه 5 آذر 1401 10:06 AM
طرز تهیه پوره سیب زمینی برای نوزاد
- سیبزمینی زرد و سالم: یک عدد متوسط
- آب: ۵ قاشق غذاخوری
- کره: یک قاشق مرباخوری یا دو قاشق مرباخوری روغن زیتون یا روغن مایع
پوره سیب زمینی برای نوزاد
نخست سیبزمینی را بسیار تمیز بشویید و با پوست همراه آب بپزید. هنگامی که خوب پخته شد، پوستش را وقتی که هنوز گرم است بکنید.
آن را رنده و با کره و آب مخلوط کنید تا خوب نرم و یکنواخت شود. چنانچه کودک شما خوب وزن نمیگیرد، میتوانید یک قاشق مرباخوری پودر بادام یا گردو، فندق یا تخممرغ پخته و رندهشده نیز به پوره بیفزایید.
روش دوم پوره سیب زمینی با شیر خشک یا شیر مادر
طرز تهیه پوره سیب زمینی
- سیب زمینی متوسط 1 عدد
- شیر خشک یا شیر مادر 1 پیمانه یا 3 قاشق غذاخوری
- آب جوشیده ولرم 30 سی سی
- کره 1 قاشق مرباخوری
پوره سیب زمینی ساده برای نوزاد
سیب زمینی را شسته و با پوست بپزید. بعد از اینکه سیب زمینی به طور کامل پخت، همان طور که هنوز داغ است آن را پوست کنده و بکوبید یا با پشت قاشق له کنید تا به طور کامل نرم شود.
یک پیمانه شیر خشک یا 3 قاشق غذاخوری شیر مادر را در 30 سی سی آب جوش ولرم حل کنید و به مرور به سیب زمینی بیفزایید و هم بزنید تا شیر جذب سیب زمینی شود.
بعد از اینکه شیر و سیب زمینی به طور کامل مخلوط و یکدست شدند، یک قاشق مرباخوری کره به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. پوره سیب زمینی را به صورت ولرم است به کودکتان بدهید.
طرز تهيه پوره سيب زميني براي كودك
- پخت به شیوه بخار پز سبب میشود بیشتر مواد مغذی سبزیجات در آن باقی بماند و مقدار ویتامین C، در سیب زمینی که با پوست پخته شده باشد، تقریبا دو برابر هنگامی است که بدون پوست پخته باشد.
- چنانچه سیب زمینی سرد شود، ترکیب نشاستهای آن مقاوم شده و در روده کوچک غیر قابل هضم میشود، بنابراین باید پوره سیب زمینی را برای نوزادان به صورت گرم استفاده شود.
- پوره سیب زمینی را ظرف مدت 24 ساعت استفاده کنید.
- برای کودکان کم وزن که وزن گیری مناسبی ندارند، میتوان یک قاشق مرباخوری پودر بادام یا زرده تخم مرغ پخته شده به پوره بیفزایید تا مقوی و مغذی شود.
گردآوری: بخش کودکان بیتوته