0

برداشت و پخت رب گوجه فرنگی

 
hosinsaeidi
hosinsaeidi
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1394 
تعداد پست ها : 23615
محل سکونت : کرمانشاه

برداشت و پخت رب گوجه فرنگی
یک شنبه 6 شهریور 1401  4:57 PM

برداشت و پخت رب گوجه فرنگی

رب گوجه فرنگی یکی از پر مصرف ترین چاشنی‌های غذایی در سراسر جهان است که هم به عنوان طعم دهنده و هم به عنوان رنگ دهنده به انواع غذاها مورد استفاده قرار می‌گیرد. رب گوجه فرنگی در آشپزی ایرانی هم از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است و از رب آن به عنوان چاشنی در اکثر غذاهای سنتی و اصیل ایرانی (مثل خورشت قیمه، آبگوشت و …) استفاده می‌شود. تصاویر زیر مربوط به تهیه رب گوجه فرنگی در استان مرکزی است.

کد خبر:۱۱۳۷۴۱۰

تاریخ انتشار:۰۶ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۰:۵۶

خ

خ

خ

خ

خ

خ

خ

خ

خ

خ

خ

خ

خ

وقوع درگیری های مرگبار و گسترده در لیبی/ ورود ناوهای آمریکایی به تنگه تایوان/ هشدار طالبان درباره پرواز پهپادهای آمریکا در افغانستان/ دیدار هیئت بلندپایه جنبش حماس با سید حسن نصرالله

موساد: توافق با ایران یک فاجعه استراتژیک است/ادعای ماکرون: توپ در زمین ایران است/جواب رد بایدن به تماس تلفنی نخست وزیر اسرائیل درباره توافق با ایران

توییت نماینده روسیه درباره احتمال طولانی شدن مذاکرات/ جوزپ بورل: پاسخ آمریکا به نظرات ایران بسیار معقول است!/ امیرعبداللهیان: هیچ شتاب و عجله ای برای توافق نداریم/تکرار ادعاهای رافائل گروسی درباره برنامه هسته ایران

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس: توافق انجام شده

سه روز عزای عمومی در اصفهان اعلام شد

واکنش به بدرفتاری با مادران باردار در اتاق عمل!

پیروزی نفسگیر و دلچسب والیبال ایران بر آرژانتین در ماراتن سه ساعته!

سرگردانی فیزیکدان هسته‌ای افغان

آمریکا یک محدودیت را برای دانشجویان ایرانی لغو کرد/ کاهش ۱۰۰ درصدی مصرف گوشت در یک‌سال اخیر/ مالکان خانه‌های متری ۴۰۰ میلیون تومانی در تهران چه کسانی هستند؟ / وزیر نفت: مصرف بنزین به بیش از ۱۲۰ میلیون لیتر در روز رسید/ وزیر بهداشت: برای جوانی جمعیت تنها ۷ سال فرصت طلایی داریم

اعلام شرط افزایش حقوق کارمندان و بازنشستگ

 

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها