🌹فرازهایی از خطبه غدیر🌹(6)
یک شنبه 26 تیر 1401 11:38 AM
فرازهایی از خطبه غدیر
👈حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) در تعریف امام علىّ (علیه السلام) فرمود :
⬅️ او پیشوائى الهى و ربّانى است، تجسّم نور و روشنائى است، مرکز توجّه تمامى موجودات و عارفان است، فرزندى پاک از خانواده پاکان مى باشد، گوینده اى حقّ گو و هدایتگر است، او مرکز و محور امامت و رهبریت است.
📙ریاحین الشّریعة: ج ۱، ص ۹۳.
❤️❤️غدیری ام❤️❤️❤️
👇👇👇👇👇👇👇
👈مردمان!
⬅️ به زودی پس از من پیشوایانی خواهند بود که شما را به سوی آتش می خوانند و در روز رستاخیز تنها وبدون یاور خواهند ماند.
👈هان مردمان!
⬅️خداوند و من از آنان بیزاریم.
👈هان مردمان!
⬅️آنان و یاران و پیروانشان در بدترین جی جهنم، جایگاه متکبّران خواهند بود. بدانید آنان اصحاب صحیفه اند. اکنون هر کس در صحیفه ی خود نظر کند.
👈هان مردمان!
⬅️ اینک جانشینی خود را به عنوان امامت و وراثت به امانت به جی می گذارم در نسل خود تا برپایی روز رستاخیز. و حال، مأموریت تبلیغی خود را انجام می دهم تا برهان بر هر شاهد و غایب و بر آنان که زاده شده یا نشده اند و بر تمامی مردمان باشد. ↩️پس بایسته است این سخن را حاضران به غایبان و پدران به فرزندان تا برپایی رستاخیز برسانند.
👈آگاه باشید!
⬅️به زودی پس از من امامت را با پادشاهی جابه جا نموده. آن را غصب کرده و به تصرف خویش درآورند.
👈هان!
⬅️نفرین و خشم خدا بر غاصبان و چپاول گران! و البته در آن هنگام خداوند آتش عذاب - شعله هی آتش و مس گداخته - بر سر شما جن و انس خواهد ریخت. آن جاست که دیگر یاری نخواهید شد.
👈هان مردمان!
⬅️هر آینه خداوند عزوجل شما را به حالتان رها نخواهد کرد تا ناپاک را ازپاک جدا کند. و خداوند نمی خواهد شما را بر غیب آگاه گرداند. (اشاره به آیه ی 179 / آل عمران است.)
👈هان مردمان!
⬅️ هیچ سرزمینی نیست مگر این که خداوند به خاطر تکذیب اهل آن [حق را] ، آنان را پیش از روز رستاخیز نابود خواهد فرمود و به امام 💐مهدی 💐خواهد سپرد. و هر آینه خداوند وعده ی خود را انجام خواهد داد.
👈هان مردمان!
⬅️پیش از شما، شمار فزونی از گذشتگان گمراه شدند و خداوند آنان را نابود کرد. و همو نابودکننده ی آیندگان است.
👈مسجد جامع غدیرخم
◀️اللهم عجل لولیک الفرج
بحق الحسین علیه السلام
↩️اللهم احفظ امام الخامنه ای
🌹 🌹
⬅️به اذن الله
⬅️و یاری امام زمان (عج)
⬅️ما ایستاده ایم 👇
◀️با ولایت تا ظهور🔻
↩️با شهادت تا قیامت