🌹فرازهایی از خطبه غدیر🌹(3)
یک شنبه 26 تیر 1401 10:31 AM
🌺خدایا :
👈می خواهیم پیوسته در رحمانیت و رحمیت تو باشیم و به تمام چیزهایی که تو سر راه مان میگذاری مقید باشیم.
🌺خدایا :
👈توفیقمان ده به انجام اعمال صالح ,انطور که تو دوست داری و انطور که تو میخواهی.
❤️❤️❤️غدیری ام.... ❤️❤️❤️
👇👇👇👇👇👇👇
👈هان مردمان!
⬅️من پیام خدا را برایتان آشکار کرده تفهیم نمودم. و این 🌹علی🌹 است که پس از من شما را آگاه می کند. اینک شما را می خوانم که پس از پایان خطبه با من و سپس با🌹 علی🌹 دست دهید تا با او بیعت کرده به امامت او اقرار نمایید.
👈آگاه باشید
⬅️ من با خداوند و🌹 علی🌹 با من پیمان بسته و من اکنون از سوی خدی عزّوجل برای امامت او پیمان می گیرم.
↩️«[ی پیامبر ]آنان که با تو بیعت کنند هر آینه با خدا بیعت کرده اند. دست خدا بالای دستان آنان است. و هر کس بیعت شکند، بر زیان خود شکسته، و آن کس که بر پیمان خداوند استوار و باوفا باشد، خداوند به او پاداش بزرگی خواهد داد.
👈هان مردمان!
⬅️همانا حج و عمره از شعائر و آداب و رسوم خدایی است. پس زائران خانه ی خدا و عمره کنندگان بر صفا و مروه بسیار طواف کنند.
👈هان مردمان!
⬅️در خانه ی خدا حج گزارید؛ که هیچ خاندانی داخل آن نشد مگر بی نیاز شد و مژده گرفت، و کسی از آن روی برنگردانید مگر بی بهره و نیازمند گردید.
👈هان مردمان!
⬅️ مؤمنی در موقف (عرفات، مشعر، منا) نمانَد مگر این که خدا گناهان گذشته ی او را بیامرزد و بایسته است که پس از پایان اعمال حج [با پرونده ی پاک ] کار خود را از سر گیرد.
👈هان مردمان!
⬅️حاجیان دستگیری شده اند و هزینه های سفرشان جبران می شود و جایگزین آن به آنان خواهد رسید. و البته خداوند پاداش نیکوکاران را تباه نخواهد کرد.
👈هان مردمان!
⬅️خانه ی خدا را با دین کامل و دانش ژرفی آن دیدار کنید و از زیارتگاهها جز با توبه و بازایستادن [از گناهان ] برنگردید.
👈هان مردمان!
⬅️نماز را به پا دارید و زکات بپردازید همان سان که خداوند عزّوجل امر فرموده. پس اگر زمان بر شما دراز شد و کوتاهی کردید یا از یاد بردید،🌹 علی 🌹صاحب اختیار و تبیین کننده ی بر شماست.
↩️خداوند عزّوجل او راپس از من امانتدار خویش در میان آفریدگانش نهاده. همانا او از من و من از اویم.
✅ و او و فرزندان من از جانشینان او، پرسش های شما راپاسخ دهند و آن چه را نمی دانید به شما می آموزند.
👈مسجد جامع غدیرخم
◀️اللهم عجل لولیک الفرج
بحق الحسین علیه السلام
↩️اللهم احفظ امام الخامنه ای
🌹 🌹
⬅️به اذن الله
⬅️و یاری امام زمان (عج)
⬅️ما ایستاده ایم 👇
◀️با ولایت تا ظهور🔻
↩️با شهادت تا قیامت
کانال ایتا مسجدجامع غدیر خم
@masjed_ghadirkhom