همسرم مرا می زند..
یک شنبه 26 تیر 1401 10:24 AM
مرحوم شیخ جعفر بن خضر مالکی صاحب "کتاب" کاشف الغطاء ، از بزرگ ترین فقیهان عالَم "تشیع" بود. در حدی که عالمان بزرگ شیعه از قول او نقل کردهاند که:
اگر تمام کتابهای فقه شیعه را درون رودخانه بریزند و به دریا برود و "شیعه" دیگر یک ورق فقه دستش نباشد ، من از اول تا آخر فقه شیعه را در سینهام دارم، همه را میگویم تا دوباره بنویسند
اصحاب "سِرّش" فهمیدند که همسرش در خانه"بداخلاقی" می کند. اینقدر جست و جو کردند تا بهاین نتیجهرسیدند که این فقیه عالی قدر گاهی که به خانه می رود همسرش او را کتک میزند
چند نفری خدمت او رفتند و گفتند ما داستانی شنیدیمکه از شما می پرسیم.. آیا همسر شما گاهی شما را میزند؟
فرمود بله عرب است و قوی، گاهی که "عصبانی" می شود حسابی مرا میزند. من هم که زورم به او نمیرسد
گفتند: طلاقش بدهید.! گفت: نمی دهم. گفتند اجازه بدهید ما "همسران"خود را بفرستیم ادبش کنند. گفتاجازه این را هم نمی دهم. گفتند چرا؟
گفت همسر من در خانه، برای من از اعظم "نعمت"های خدا هست ، چون وقتی در صحن امیرالمومنین علیهالسلام می ایستم و تمام "صحن" ، پشت سرم "نماز" می خوانند، گاهی در برابر این مقاماتی که خدا به من داده ، یک ذرّه هوا مرا بر میدارد. همان وقت میآیم در خانهکتک میخورم، هوایم بیرون میرود! این چوب الهی است باید باشد
بهنقل از حجهالاسلام قرائتی