طرز تهیه بورک ترکی
دوشنبه 30 خرداد 1401 10:53 PM
پنیر فتا | ۲۰۰ گرم |
تخممرغ درشت | ۱ عدد |
جعفری ساطوری شده | ۱ قاشق غذاخوری |
نعناع ساطوری شده | ۱ قاشق غذاخوری |
شوید ساطوری شده | ۱ قاشق غذاخوری |
خمیر یوفکا یا فیلو | ۸ تا ۱۲ ورقه |
روغن مایع | به میزان لازم |
آماده سازی: | |
زمان پخت: | |
مجموع زمان پخت: |
۱ – در یک کاسه تخممرغ و سبزیجات را ریخته، سپس پنیر را با چنگال له کرده و با مواد مخلوط کنید.
۲ – یک قاشق غذاخوری از مایه پنیر را روی خمیر به فاصله یک سانتیمتر از لبه بریزید، سپس دو طرف آن را جمع کرده و خمیر را لوله کنید. لبه خمیر را با انگشت خیس کرده و آن را ببندید، این کار باعث میشود خمیر در روغن باز نشود.
۳ – روغن را روی شعله متوسط داغ کرده و بسته به اندازه ظرف، بورقی ها را ۲ یا ۳ تایی در روغن ۵ تا ۶ دقیقه سرخ کنید تا خمیر برشته و ترد شود.
۴ – با قاشق سوراخدار، بورک ها را خارج کرده و بعد بهسرعت سرو کنید. استفاده از سالاد شیرازی و سبزی خوردن درکنار این غذا بسیار لذتبخش است.