0

طرز تهیه بورک ترکی

 
rasekhoon_mobile
rasekhoon_mobile
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : مرداد 1392 
تعداد پست ها : 845
محل سکونت : اصفهان

طرز تهیه بورک ترکی
دوشنبه 30 خرداد 1401  10:53 PM

واد لازم برای تهیه بورک ترکیه ای ساده

پنیر فتا ۲۰۰ گرم
تخم‌مرغ درشت ۱ عدد
جعفری ساطوری شده ۱ قاشق غذاخوری
نعناع ساطوری‌ شده ۱ قاشق غذاخوری
شوید ساطوری‌ شده ۱ قاشق غذاخوری
خمیر یوفکا یا فیلو ۸ تا ۱۲ ورقه
روغن مایع به میزان لازم
آماده سازی:
زمان پخت:
مجموع زمان پخت:

 

طرز تهیه بورک ترکیه ای

۱ – در یک کاسه تخم‌مرغ و سبزیجات را ریخته، سپس پنیر را با چنگال له کرده و با مواد مخلوط کنید.

۲ – یک قاشق غذاخوری از مایه پنیر را روی خمیر به فاصله یک سانتی‌متر از لبه بریزید، سپس دو طرف آن را جمع کرده و خمیر را لوله کنید. لبه خمیر را با انگشت خیس کرده و آن را ببندید، این کار باعث می‌شود خمیر در روغن باز نشود.

۳ – روغن را روی شعله متوسط داغ کرده و بسته به اندازه ظرف، بورقی‌ ها را ۲ یا ۳ تایی در روغن ۵ تا ۶ دقیقه سرخ کنید تا خمیر برشته و ترد شود.

۴ – با قاشق سوراخدار، بورک ها را خارج کرده و بعد به‌سرعت سرو کنید. استفاده از سالاد شیرازی و سبزی خوردن درکنار این غذا بسیار لذت‌بخش است.

دستور پخت بورک ترکیه ای ساده

 

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها