0

ته چین اسفناج

 
rasekhoon_mobile
rasekhoon_mobile
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : مرداد 1392 
تعداد پست ها : 845
محل سکونت : اصفهان

ته چین اسفناج
دوشنبه 30 خرداد 1401  1:23 PM

 

مواد لازم برای تهیه ته چین اسفناج

  • گوشت : 600 گرم

  • برنج : پنج تا شش پیمانه

  • اسفناج : 800 گرم

  • رب انار : یک پیمانه

  • پیاز : یک عدد

  • سیب زمینی بزرگ : دو عدد

  • نمک و فلفل : به مقدار لازم

  • روغن : به مقدار لازم

 

طرز تهیه ته چین اسفناج

در اولین مرحله برای درست کردن این غذای خوشمزه باید پیاز ها را به صورت نگینی خرد کرده و پیاز و گوشت و فلفل و آب را روی حرارت بگذارید تا بپزد. وقتی که گوشت پخت، پس از پختن آن را به قسمت های کوچک تقسیم کنید و به صورت رشته رشته در بیاورید و آب گوشت را هم کنار بگذارید.

در مرحله بعدی باید برنج را بشویید و با مقداری نمک و آب ولرم بخیسانید. بعد از اینکه برنج خیس خورد، قابلمه را پر از آب کرده و روی شعله گاز بگذارید تا به جوش برسد.

بعد آن را داخل آب ریخته، وقتی کمی نرم شد و حالت استخوانی نداشت آن را آبکش کنید.

در این مرحله باید اسفناج ها را بشویید و خشک کنید و به اندازه دلخواه خرد کنید و داخل مقداری روغن درون یک ماهی تابه تفت دهید.

سپس رب انار را هم به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کرده و مقداری نمک و فلفل هم به دلخواه بریزید.

 

ته چین اسفناج

ته چین اسفناج

 

 

در مرحله بعدی باید سیب زمینی ها را پوست گرفته و به صورت حلقه ای برش بزنید و یک قابلمه مناسب برداشته و روغن ته آن بریزید و سیب زمینی هایی که حلقه شده را ته قابلمه قرار دهید. مقداری نمک روی آن بریزید.

لایه بعدی را مقداری برنج آبکش شده ریخته و بعد مخلوط اسفناج و گوشت هم روی برنج بریزید و مجددا این کار را انجام دهید تا محتویات شما تمام شود.

بعد مقداری از آب گوشت را با روغن ترکیب کرده و روی برنج بریزید و سپس قابلمه روی شعله گاز با دمای ملایم بگذارید تا بپزد و دمکنی آن را بگذارید و صبر کنید که ته چین جا بیفتد.

اگر غذا را ترش تر می‌خواهید باید وقتی که آب گوشت و روغن را روی برنج می ریزید، 1 قاشق غذاخوری رب انار هم با آن ها مخلوط کرده و روی برنج بدهید.

برای درست کردن این ته‌چین از هر گوشتی می توانید استفاده کنید و اگر هم برای خوردن گوشت قرمز مانعی دارید می توانید از گوشت مرغ به جای آن کمک بگیرید.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها