ته چین اسفناج
دوشنبه 30 خرداد 1401 1:23 PM
گوشت : 600 گرم
برنج : پنج تا شش پیمانه
اسفناج : 800 گرم
رب انار : یک پیمانه
پیاز : یک عدد
سیب زمینی بزرگ : دو عدد
نمک و فلفل : به مقدار لازم
روغن : به مقدار لازم
در اولین مرحله برای درست کردن این غذای خوشمزه باید پیاز ها را به صورت نگینی خرد کرده و پیاز و گوشت و فلفل و آب را روی حرارت بگذارید تا بپزد. وقتی که گوشت پخت، پس از پختن آن را به قسمت های کوچک تقسیم کنید و به صورت رشته رشته در بیاورید و آب گوشت را هم کنار بگذارید.
در مرحله بعدی باید برنج را بشویید و با مقداری نمک و آب ولرم بخیسانید. بعد از اینکه برنج خیس خورد، قابلمه را پر از آب کرده و روی شعله گاز بگذارید تا به جوش برسد.
بعد آن را داخل آب ریخته، وقتی کمی نرم شد و حالت استخوانی نداشت آن را آبکش کنید.
در این مرحله باید اسفناج ها را بشویید و خشک کنید و به اندازه دلخواه خرد کنید و داخل مقداری روغن درون یک ماهی تابه تفت دهید.
سپس رب انار را هم به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کرده و مقداری نمک و فلفل هم به دلخواه بریزید.
ته چین اسفناج
در مرحله بعدی باید سیب زمینی ها را پوست گرفته و به صورت حلقه ای برش بزنید و یک قابلمه مناسب برداشته و روغن ته آن بریزید و سیب زمینی هایی که حلقه شده را ته قابلمه قرار دهید. مقداری نمک روی آن بریزید.
لایه بعدی را مقداری برنج آبکش شده ریخته و بعد مخلوط اسفناج و گوشت هم روی برنج بریزید و مجددا این کار را انجام دهید تا محتویات شما تمام شود.
بعد مقداری از آب گوشت را با روغن ترکیب کرده و روی برنج بریزید و سپس قابلمه روی شعله گاز با دمای ملایم بگذارید تا بپزد و دمکنی آن را بگذارید و صبر کنید که ته چین جا بیفتد.
اگر غذا را ترش تر میخواهید باید وقتی که آب گوشت و روغن را روی برنج می ریزید، 1 قاشق غذاخوری رب انار هم با آن ها مخلوط کرده و روی برنج بدهید.
برای درست کردن این تهچین از هر گوشتی می توانید استفاده کنید و اگر هم برای خوردن گوشت قرمز مانعی دارید می توانید از گوشت مرغ به جای آن کمک بگیرید.