پاسخ به:طرز تهیه شله بریان اصفهان
دوشنبه 10 اردیبهشت 1403 9:47 PM
برای پخت بریان از موادی مانند گوشت گوسفندی با کیفیت از ران، سردست، دنده و قلوه گاه گوسفندی، قلم، جگر سفید یا شش، دنبه و خلال بادام و مغز گردو و ادویه جات و پیاز و … استفاده میشد.
ولی اگر فکر میکنید ممکنه دوست نداشته باشید این راهنمایی رو میکنم که اگر به غذاهای گوشتی علاقه دارید امکان نداره بریان دوست نداشته باشید. اگر کوبیده دوست دارید، همبرگر دوست دارید مطمئن باشید عاشق بریان میشوید. فقط نکته قابل توجه دیگه که نیازه بدونید، بریان غذای خیلی چربیه پس اگر با غذای چرب مشکل دارید پیشنهاد نمیکنم.
پیشنهاد میکنم اگر به اصفهان سفر کردید حتما بهترین بریانی در اصفهان رو نوش جان کنید.
https://bestofisfahan.ir/best-beryani-in-isfahan