چرا بعضی سلبریتی ها احساسی تعلقی به ایران ندارند/
سه شنبه 17 خرداد 1401 12:40 PM
آنچه یک سلبریتی را وطن فروش میکند
بسیاری از فعالیت های سلبریتی هایی که دست به وطن فروشی می زنند با اهداف مالی، دیده شدن در سطح دنیا، تهیه خوراک برای غرب، گوش بفرمانی صهیونیسم جهانی و سیاه نمایی جامعه ایران است.
آنچه یک سلبریتی را وطن فروش میکند
در طول تاریخ سلبریتی ها ـ یعنی کسانی که در عرصه های مختلف هنری مثل سینما، تئاتر، ورزش و ... دست به شوآف و نمایش خود میزنند و تمام جزئیات زندگی خود را به معرض نمایش عموم میگذارند ـ الگوی خیلی از جوانان در جوامع بوده اند، کشور ما نیز از این قاعده مستثنی نیست و سبک زندگی خیلی از مردم به ویژه جوانان و نوجوانان، متأثر از سلبریتی های ظاهرسازی است که در زندگی های شخصی شان بسیار پوچ و منفعل هستند اما در ظاهر به قولی خود را خوشبخت عالم نشان میدهند.
از سفرهای آنچنانی شان تا سالگردهای ازدواج و تولد و جزئی ترین بخش های زندگی که به دیگران ربطی ندارد را نمایش میدهند و دیگران را تحریک میکنند که به قول خودشان چنین لایف استایلی دارند!
هر از گاهی این سلبریتی ها و هنرمندنماها تضادها و تعارضاتی با عرف جامعه پیدا میکنند و واکنش های منفی زیادی نسبت به رفتارها و حرف هایشان برای خود میخرند، مثلا همین سلبریتی هایی که به قولی داغدار فاجعه متروپل آبادان بودند، در مراسم عروسی یک سلبریتی دیگر آنور آب سر در می آورند و فیلمشان پخش می شود.
همه ساله عده ای با ساخت فیلم های سیاه نما نسبت به جامعه ایران سعی بر نشان دادن وضعیتی چرک از سبک زندگی ایرانیان میکنند و تلاش دارند تا از این طریق جایزه ای در جشنواره ای خارجی کسب کنند و با فیلم های با هدف سیاه نمایی جامعه و سیاسی کاری جوایزی نصیب خود کنند و جامعه ایران را به سطح دنیا جامعه ای درحال فروپاشی و نابودشده نشان دهند که خانواده در آن به شدت تحت فشار است و اعضای آن همه دچار آسیب و مشکل هستند، نمونه فیلم برادران لیلا که امسال در جشنواره کن به نمایش در آمد.
اما امسال یک کارگردان دیگر در این میانه دست به ساخت فیلمی درباره یک قاتل زنجیره ای معروف یعنی «سعید حنایی» که تا به حال چندین فیلم درباره او ساخته شده، می زند. فیلم عنکبوت مقدس به دلیل ضعف های زیادی که داشت موفق به دریافت جایزه مهمی نشد اما بازیگر این فیلم «زهرا امیرابراهیمی» به دلیل سیاسی کاری بهترین بازیگر زن جشنواره فیلم کن شناخته شد. آنچه امسال در جشنواره کن رخ داد کاملا مبتنی بر سیاست زدگی و برجسته کردن یک فیلم ایرانی بود که مستقیم ضدیتش با اسلام و ایران مشخص است.
درست یا غلط سلبریتی هایی از این دست که حاضر به ساخت یا بازی در فیلم هایی هستند که حتی دین را نیز به سخره می گیرد، چطور می توانند الگوی جوانان کشور قرار گیرند؟ از مدل مو تا سبک زندگی، اظهارات و رفتارهایشان همه زیر ذره بین قرار دارد اما اینها یک روز اظهار می کنند که مورد تعرض قرار گرفتند( جنبش می تو؛ بانوان سلبریتی ایرانی که ابراز هتک حرمت نسبت به خودشان در سینما داشتند) و روز دیگر فحش به زمین و زمان برای مشکلات اقتصادی و مسائل دیگر سیاسی می دهند!
اهانت به ساحت مقدس رضوی سکوت هنرمندان را شکست
این روزها علیه فیلم «عنکبوت مقدس» به نویسندگی علی عباسی و افشین کامران بهرامی و کارگردانی علی عباسی به دلیل توهینی که به ساحت امام هشتم شیعیان ، امام رضا(ع) داشته، اظهارات جنبش «می تو» در زمینه هتک حرمت به بانوان زن سینما و حضورپرحاشیه بازیگران ایرانی چون ترانه علیدوستی ، نوید محمدزاده و ... در جشنواره کن رفتارهای غیرعرفی دیگر بازیگران روی فرش قرمز موج های رسانه ای گسترده ای راه افتاده و واکنش بسیاری از کارشناسان و مردم را برانگیخته است.
«طاهره همیز، مدرس حوزه و دانشگاه» که به خاطر پرونده حجاب به خبرگزاری فارس دعوت شده نیز در این زمینه نظراتش را بیان میکند.
*آیا عقده های سلبریتی ها ناشی از احتیاج و فقر دیده شدن است؟
امام علی (ع) می فرمایند: برخی وقتی محتاج می شوند، هیچ تقوایی ندارند. این جمله امام حکایت خیلی از سلبریتی هایی است که عقده دیده شدن و نیاز به حمایت دارند درحالیکه از کودکی تا بزرگسالی شان احساس حقارت کرده و در مراحل مختلف زندگی شکست خورده هستند.
طاهره همیز در این رابطه میگوید: «خیلی از این سلبریتی ها چون انتظار داشتند در مملکت بیشتر از این دیده شوند، دست به رفتارهایی می زنند که تحسین جهانی را برانگیزد ، حتی اگر مورد نفرت داخل قرار بگیرند و وطن فروشی کنند. نمونه این هم فیلم هایی مثل عنکبوت مقدس است.
برادر حاتم طایی هم به دلیل اینکه می خواست چون او مشهور و محترم شود، در چاه آب زمزم ادرار کرد، او هم در تاریخ ماند اما چطور؟ خیلی از این سلبریتی ها چنین حکایتی برای ماندن در تاریخ دارند!»
*سلبریتی هایی که گوش به فرمان شیطان شدند
خداوند در سوره ممتهنه آیه دوازده می فرمایند: « یَا أَیُّهَا النَّبِیُّ إِذَا جَاءَکَ الْمُؤْمِنَاتُ یُبَایِعْنَکَ عَلَیٰ أَنْ لَا یُشْرِکْنَ بِاللَّهِ شَیْئًا وَلَا یَسْرِقْنَ وَلَا یَزْنِینَ وَلَا یَقْتُلْنَ أَوْلَادَهُنَّ وَلَا یَأْتِینَ بِبُهْتَانٍ یَفْتَرِینَهُ بَیْنَ أَیْدِیهِنَّ وَأَرْجُلِهِنَّ وَ...؛ الا ای پیغمبر (گرامی) چون زنان مؤمن آیند که با تو بیعت کنند که دیگر هرگز شرک به خدا نیاورند و سرقت و زنا کاری نکنند و اولاد خود را به قتل نرسانند و بر کسی افترا و بهتان میان دست و پای خود نبندند و با تو در هیچ امر معروفی مخالفت نکنند، بدین شرایط با آنها بیعت کن و بر آنان از خدا آمرزش و غفران طلب، که خدا بسیار آمرزنده و مهربان است».
طاهره همیز میگوید: «بسیاری از این سلبریتی ها این روزها به حرف شیطان هستند، کارهایی می کنند که دور از تقواست، نمونه حضورشان بر فرش قرمز کن و رفتار سلبریتی هایی که موج رسانه ای ایجاد کرد، حتی بی حجابی و تهمت زدن هایشان نشانه گوش به فرمانی شیطان دارد.»
مثلا آن عده سلبریتی هایی که جنبش «می تو» را امضا کردند، خودشان اعتراف می کنند که محیط کارشان امن نبوده و مورد هتک حرمت قرار گرفتند اما باز هم به ادامه کارشان می پرداختند و این اعترافشان هم ناشی از خوراک تهیه کردن برای رسانه های خارجی است، چون می خواهند بگویند که در ایران چه اتفاقاتی می افتد و زن ها مورد شکنجه قرار می گیرند وگرنه چرا باید به بی شرفی یا خشونتی اعتراف کنند درحالیکه می دانند خود هنرپیشه های زن هالیوودی هم یک ابزار و عروسک دست مردان هستند که هر روز باید خود را یک طور جراحی و بزک و دوزک کنند تا در کارشان بمانند.»
*اعتراف به گناه با چه هدفی؟
قرآن کریم به دفعات تأکید می کند که اعتراف به گناه مجاز نیست و گناهتان را به زبان نیاورید چرا که آبرویتان میرود. اینکه یک عده سلبریتی درحالیکه در اسلام تأکید شده به گناه اعتراف نکنید، دست به چنین کاری می زنند دلائل مختلف می تواند داشته باشد.
همیز تأکید میکند که عده ای به خاطر پول این کارها را میکنند و عده ای هم تهمت میزنند چرا که میخواهند نشان دهند امنیت شغلی در ایران وجود ندارد. بنابراین براساس آیه دوازده سوره ممتهنه که بدان اشاره شد، خداوند می فرمایند با کسانی که این چهار ویژگی را دارند، بیعت نکنید چرا که مورد تأیید اسلام نیستند. اینها نان وطن را میخورند اما بدان خیانت می کنند.
*سلبریتی وطن فروش نمی تواند الگوی جوانان باشد!
رهبر معظم انقلاب در مراسم سالگرد ارتحال بنیانگذار انقلاب اسلامی ایران ، چهاردهم خرداد ۱۴۰۱ فرمودند که امپراطوری رسانه در دنیا به عده ای القا میکند که علیه مملکتشان سیاه نمایی کنند. براساس صحبت های رهبری عده ای هستند که سیاست و دین هم سرشان نمی شود، برای پول هر کاری میکنند ، مثل سلبریتیهایی که علیه مملکتشان صحبت یا فیلم سازی میکنند.
افرادی مثل مسیح علینژاد که خیلی از بانوان زن ایرانی چون خانم رهبر که به سازمان ملل رفته بودند، حاضر به مصاحبه با ایشان نشدند و او مورد تحقیر قرار گرفت ، درحالیکه او زن محترمی نیست چرا که خودش اعتراف کرده بود قبل از ازدواج فحشا کرده و بچه ای از دست داده است، حال چطور انتظار دارد که جمهوری اسلامی برایش احترامی قائل شود!
همیز همچنین تأکید می کند: «سلبریتی که این روزها در نقطه ضعف قرار دارد،مزدوری خارجی ها را میکند و فیلم سیاه نما علیه ایران می سازد، به امام شیعیان توهین می کند و پول میگیرد تا به اسلام خیانت کند، نمی تواند برای ما و جوانانمان الگو باشد. این فیلمسازها جمهوری اسلامی را تکذیب میکنند و به خاطر اینکه پولشان را از صهیونیسم جهانی کودک کُش میگیرند، آنها را تأیید میکنند. اینها همان وطن فروشان هستند که به جای اینکه از مملکتشان دفاع کنند ، مطرود افکار عمومی دنیا هم می شوند.
همه این سلبریتی ها با پول مردم ایران چهره شده اند، اما حال علیه قرآن، اسلام و شهدا خیانت میکنند. اینها باید منتظر یک سری برخوردهای سخت ملت باشند و شرایطی دادستانی می تواند فراهم کند تا مردم بتوانند از آنها شکایت کنند چرا که هویت یک ملت را به بازی گرفته اند و مجرم تلقی می شوند، درحالیکه علیه مقدسات هشتاد میلیون ایرانی داخل و خارج از کشور فیلم می سازند.یادم می آید که یک مرد عرب مشهد رفته بود و مبهوت این همه جلال و جبروت اما رضا (ع) شده بود، درخواست داده بود تا خادم امام شود بعد به او گفته بودند که باید ماه ها در نوبت باشد چرا که خیلی ها زودتر اسم نوشته اند و او تعجب کرده بود که این همه آدم با مقام و منصب چقدر ارادت به امام دارند که خادمی و کفشداری و جاروکشی او را بکنند. حال شما تصور کنید که کل جهان نسبت به امام رضای ما ارادت دارند بعد یک عده ایرانی مسلمان به این مقدسات میلیون ها مسلمان بی احترامی می کنند. اینها در ایران باید محاکمه غیابی شوند. در هر حال هنرمند نماهایی که فیلم هایی چون عنکبوت مقدس را کار میکنند ، مزدور صهیونیسم جهانی اند و آنقدر به لحاظ سیاسی، اقتصادی و روانی حمایت می شوند تا دست به چنین کارهایی می زنند».
«اما در ارتباط با سلبریتی هایی که این روزها دست به خودافشایی از گذشته خود زده اند. خداوند در سوره نور آیه ۵۰ می فرمایند: أَفِی قُلُوبِهِمْ مَرَضٌ أَمِ ارْتَابُوا أَمْ یَخَافُونَ أَنْ یَحِیفَ اللَّهُ عَلَیْهِمْ وَرَسُولُهُ ۚ بَلْ أُولَٰئِکَ هُمُ الظَّالِمُونَ؛ آیا در دلهایشان مرض (جهل و نفاق) است یا شک و ریبی دارند یا میترسند که خدا و رسول (در مقام قضاوت) بر آنها جور و ستمی کنند؟ (خدا ظلم نخواهد کرد) بلکه آنها خود مردمی ظالم و متعدیند.این آیه وصف سلبریتی هایی است که با سیاه نمایی می خواهند بگویند حیف شده اند و قدرشان را در داخل کشور نمی دانند . خیر اینها در قلبشان مرض است یا دچار بیماری نفاق شده اند، وگرنه حیف نشده اند.»
همیز دراین باره نیز می گوید: «کسانی از سلبریتی ها که اعاده هتک حرمت داشته اند نیز عروسک خیمه شب بازی برای نمایش دادن خود هستند و کارهایشان همه سازمان دهی شده است.
ما باید پشت پرده این سلبریتی ها را نشان دهیم، کسانی مثل روح الله زم که تا وقتی پرده برنیافتاد، مردم نمی دانستند چه کارها کرده است تا زمانی که دست های تاریخ زندگی آنها را رو میکند و حلقه های به هم پیوسته سازمان دهی شده آنها رو می شود، مردم هم متوجه می شوند که اینها چه کسانی هستند و لایق الگوی جوانان شدن نیستند».
سلبریتیهای وطن فروش و خارجنشین برای ایران فیلم میسازند/
در شرایطی که دشمنان خارجی، سلطنتطلبها، منافقین خلق و اپوزیسیون خارجنشین با استفاده از فضای مجازی و ماهواره و به واسطه مشکلات اقتصادی سخنان مسموم خود را منتشر میکنند، متاسفانه برخی نیز در داخل بهگونهای اظهار نظر میکنند که گویا تکرار همان حرفهاست.
دشمنان خواستههای خود را از زبان سلبریتیها منتشر میکنند
دشمنان قسم خورده جمهوری اسلامی ایران به دنبال تطهیر دیکتاتورهای تاریخ هستند و با بروز کوچکترین مشکلی در کشور نقش دایه مهربانتر از مادر را بازی میکنند و در چنین شرایطی سخنان و خواستههای خود را از زبان سلبریتیها منتشر میکنند.اخیرا عدهای هنرمندنما به بهانه مشکلاتی که در کشور به وجود آمده دعوت به شورش میکنند، باید به آنها بگوییم ای سلبریتی وطنفروش و دین فروش که با فیلمهایی نظیر عنکبوت مقدس به مشهد مقدس و اعتقادات دینی مسلمانان توهین میکنید، عاقبت توهین به خیمههای عزاداری عاشورا را در جریان فتنه ۸۸ دیدید و باید عبرت بگیرید.
این سلبریتیها و هنرمندنماها نان و نمک انقلاب را خوردهاند و نمکدان شکستهاند و با پول این مردم و برنامههای تلویزیون جمهوری اسلامی ایران معروف شدهاند اما تا آنجا به وطن و مردم خود خائن هستند که حتی فرزندان خود را هم در خارج به دنیا میآورند تا تابعیت آمریکا و کانادا و اروپا را بگیرند.در شرایطی که خانه و خانواده برخی از این سلبریتیهای هنرمندنما خارج از کشور است، میآیند و در مملکت ما فیلم میسازند و در حوادثی مانند حادثه آبادان که رهبری بیانیه تسلیت میدهند، رئیس جمهور مردمی و وزیر کشور برای حل مشکل حادثه دیدگان شب و روز ندارند،ژست دلسوزانه ساختگی میگیرند،در خارج به دنبال خوشگذرانیهای خود هستند و علیه ما بیانیه میدهند.
باید به اینها بگوییم که بزرگتر از شما در طول بیش از چهار دهه کاری از پیش نبردهاند و تهدیدات خود را ۶ ماه به ۶ ماه تمدید کردهاند اما به کوری چشم آنان این انقلاب تا ظهور امام زمان (عج) پابرجا خواهد ماند. وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و صدا و سیما بیش از این نباید به چنین سلبریتیهای خائن، وطن فروش و دین فروش میدان دهند و پول بیتالمال را به پای آنها بریزند، باید از هنرمندان واقعی حمایت کنند که هنر امام راحل و مردم ایران را در به وجود آوردن انقلاب اسلامی نمایش میدهند.
وی همچنین در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: مهار کرونا و رساندن آمار روزانه فوتی ۷۰۰ نفری به صفر، شکستن تحریم فروش نفت، اصلاحات اقتصادی برای برچیدن بسترهای رانت ارز ترجیحی، شفافیت در مورد ابر بدهکاران، گشایش مدارس و دانشگاهها و ادامه آموزش های حضوری، آزادسازی حریم دریاها در یک ماه، دستاوردهای حوزه دیپلماسی، عضویت در پیمان شانگهای، ارتباط با همسایگان و موافقتنامه ۲۵ ساله با چین تنها بخشی از دستاوردهای دولت انقلابی و مردمی آیت الله رئیسی است.این موفقیتها در شرایطی است که برخی از سیاسیون و سلبریتیهای خائن میگفتند پیمان ۲۵ ساله ایران و چین خیانت است اما امروز میبینیم سنای آمریکا قطع رابطه ایران با چین را شرط پذیرش و بازگشت به برجام عنوان میکنند.
🔴 سلبریتیها با خودشان چند چندند؟
🔹 از دستهگلهای سلبریتیهای وطنی چه بگویم که هرچه بگویم تف سر بالاست! همه جا خوب و بد هست. ما هم سلبریتیهای وطندوستی را که به منافع ملی و اعتقادات مردم احترام میگذارند، روی چشم میگذاریم. اما آن عده که همیشه برای کشور و مردم هزینه میتراشند و الان هم جیغ بنفش میکشند، همان «دوزاری»ها هستند!
🔸 از رامبد جوان بگویم که سالها میلیاردی از جیب مردم برداشت و در کیسهٔ خود ریخت تا «دُوَدُوَدُ» بسازد و گوش ملت را با ایران گفتن پر کند و دستآخر، خاک وطن را لایق زایمان همسر سومش ندانست؟
🔹 یا مهراب قاسمخانی که عکس سونوگرافی گربهاش و خبر زایمانش و پدربزرگِ چند بچهگربه شدن را با افتخار منتشر میکند؟ به سیروان خسروی پیشنهاد اجرا برای هواداران روحانی و دریافت دستمزد آنچنانی میدهد و مدام منتقد اوضاعی است که با تبلیغات خودش و همصنفانش رقم خورده؟
🔸 یا محسن تنابنده که هم از آخور سازمان اوج میخورد و هم از توبرهٔ سفارتخانهها؟ و حالا در نسخهٔ داخلی فیلم «عنکبوت» بازی میکند! یا حمید فرخنژاد که بیشرمانه ۸۰ میلیون ایرانی را جانفدای یک اخم پسرش میداند و بدون مطالعه، در تمام زمینهها برای مملکت نظریه صادر میکند؟
🔹 یا احسان کرمی که با عکس شجریان در هدر توییترش، به عروسی خوانندهٔ مستهجن و سخیفی مثل ساسی مانکن میرود که تن مرحوم شجریان از آثار او در گور میلرزد؟ کرمی تجمع استغاثه به امام زمان را «جشن» مینامد و به بهانهٔ عزاداری برای آبادان با آن مخالفت میکند؛ و چند روز بعد وسط عروسی ساسی در آمریکا، مشغول دست و جیغ و هورا مشاهده میشود!
🔸 یا زنان سینماگری که وقتی ده سال پیش مرحوم سلحشور از فساد سینمای ایران گفت، او را محکوم کردند؛ اما چند صباح پیش، در اعتراض به همین فساد، البته با لفظ «آزارگری جنسی»، بیانیه صادر کردند؟
🔹 یا سینماگرانی که بعد از انتشار بیانیهٔ زنان سینماگر علیه آزارگران جنسی با ۸۰۰ امضا، فضاحت جاری در سینما را به روی مبارک نیاوردند. اما به محض اینکه رائفیپور به آمار بالای تجاوز بینشان اشاره کرد و آنها را «دوزاری» خواند، دستهجمعی به او حمله کردند؟
🔸 گویا در قاموس سلبریتیها «دوزاری» رکیکتر از «متجاوز جنسی» است! یا منظورشان این است که «ما فساد میکنیم، ولی شما اعتراض نکنید تا ببینیم خودمان کِی از این فساد به ستوه میآییم!». یا سلبریتیهایی که مدام پز فرهنگ گفتوگو و صلحطلبی میدهند؛ اما در واکنش به یک انتقاد، تهدید به قتل میکنند و یاد «اصغر قاتل» را گرامی میدارند؟
🔹 همین سلبریتیها که در جشنها و عزاهای ملی و مذهبی پای ثابت برنامههای تلویزیونی هستند و طبیعتاً از این مسائل هم سردرنمیآورند، با انتخاب فیلم موهن «عنکبوت مقدس» و زهرا امیرابراهیمی در جشنوارهٔ فیلم کن، نهتنها بابت اهانت به امام رضا (ع) و اعتقادات ایرانیان و مسلمانان اعتراضی نکردند، بلکه سیل تبریک به عوامل این افتضاح را به راه انداختند و امیرابراهیمی را ققنوسی خواندند که با این فیلم از خاکستر شکست خود در ایران برخاسته است!
اهانت به ساحت مقدس رضوی سکوت هنرمندان را شکست
مردم از مسئولان فرهنگی انتظار دارند ضمن محکومیت و اعلام برائت از اظهارت سخیف برخی سلبریتی ها در جشنواره کن و فیلم ضدایرانی عنکبوت، آستین همت را بالا بزنند و به سمت تولید آثار فاخر، مفید و موثر و تربیت هنرمندان در تراز انقلاب اسلامی اقدام کنند، قطعا بهترین راه کماثر کردن این اقدامات ضدایرانی و ضدشیعی تربیت هنرمندان در تراز انقلاب اسلامی و تولید آثار فاخر است نه سکوت پیشه کردن.
اهانت به ساحت مقدس رضوی سکوت هنرمندان را شکست
حواشی جشنواره کن از سیاهنمایی «ترانه علیدوستی» از وضعیت ایران گرفته تا اهدای جایزه نخل طلا به «زهرا امیرابراهیمی» به عنوان تنها زن برگزیده این جشنواره به دلیل بازی در فیلم ضدایرانی و ضد شیعی عنکبوت مقدس واکنشهای مختلفی را در پی داشت، جشنوارهای که گاهی به جولانگاه هنرمندنماها و سلبریتی های غرب گرا تبدیل می شود که با وطن فروشی به دنبال باز کردن دکانی برای خود هستند.
البته این حواشی و واکنش آحاد مردم از جمله هنرمندان تنها به انتخاب این بازیگر و سیاهنمایی ترانه علیدوستی علیه ایران خلاصه نشد و اهانت مستقیم به ساحت قدسی حضرت شمسالشموس امام رئوف حضرت امام رضا(ع) و تشبیه آستان مقدس آن حضرت به عنکبوت و نیز توهین به واژه قرآنی «مقدس» دل هر انسان آزاده و مسلمانی را به درد آورد.
این مسئله موجب شد تا نه تنها اهالی سینما و رسانه بلکه فعالان فرهنگی و مذهبی جای جای ایران اسلامی ضمن محکومیت این اقدام خصمانه، خواهان برخورد با عوامل این فیلم شوند، مردم عادی هم در برابر این اتفاق سکوت نکرده و ضمن انتقاد به یک بام و دو هوا و تناقضهای آشکار سلبریتیها، توهین به ساحت مقدس امام رضا(ع) را محکوم کردند.
واکنش وزیر ارشاد به حضور غیرقانونی «برادران لیلا» در کن
بسیاری از افراد حواشی این جشنواره و انتخاب بازیگر فیلم عنکبوت مقدس را به مسئله دینستیزی کشور فرانسه که میزبان جشنواره کن است بی ارتباط نمی دانند و نسبت به اهمال کاریها و نگاه دینستیز این کشور گله کردند. اقدامات هنجارشکنانه عده ای سلبریتی در جشنواره کن و اقدام توهین آمیز فیلم ضداسلامی و ضدایرانی عنکبوت مقدس موجب شد تا بسیاری از مسئولان و هنرمندان موضع شفافی نسبت به این اتفاقات تلخ و گزنده داشته باشند.
اهانت به ساحت مقدس رضوی سکوت هنرمندان را شکست
سازمان سینمایی کشور نیز در خصوص جشنواره سیاسی و ضدایرانی کن و حواشی مربوط به آن موضع شفاف گرفت که در بخشی از پیام آن آمده است؛ «این بار نیز در جشنواره فیلم کن که تحت سیطره و فرامین دولت فرانسه برگزار میشود شاهد آن بودیم که ساختهای نه تنها صرفا سیاسی بلکه شب نامه سخیف تصویری که ماحصل ذهن مشوش فردی دانمارکی ایرانی تبار و برآمده از زر استکبار است و به اعتقادات و ارزشهای میلیونها مسلمان و جمعیت عظیم شیعیان جهان توهین کرده مورد توجه این جشنواره قرار گرفته است، این سیاهه تصویری باسوگیری اجتماعی، مذهبی و تحقیر باورهای آیینی ایرانی اسلامی درصدد است مسیری را رود که سلمان رشدیها در آیات شیطانی و آتش زنندگان قرآن کریم رفتهاند غافل از اینکه یُرِیدُونَ لِیُطْفِئُوا نُورَ اللَّهِ بِأَفْوَاهِهِمْ وَاللَّهُ مُتِمُّ نُورِهِ وَلَوْ کَرِهَ الْکَافِرُونَ.
سازمان سینمایی، ضمن محکومیت این اقدام جشنواره مذکور، و اعلام برائت خود و سینماگران از عوامل این اثر سیاه تصویری بر این نکته تاکید میکند که فرانسه و جشنواره فیلم کن میبایست نسبت به احساسات جریحه دار شده میلیونها شیعه مسلمان در جهان پاسخگو باشند و این لکه ننگ ضد فرهنگی را از کارنامه حرفهای خود بزدایند.
محمدرضا شفیعی نیز که تهیهکنندگی آثاری همچون سریال «وضعیت سفید»، «کیمیا»، «سرباز»، فیلم سینمایی «ضد» و.. را در کارنامه خود دارد، در دلنوشته ای که در اینستاگرام خود منتشر کرد، نوشت: «چقدر سخت است که عنکبوت صفتان بخواهند به مهربانترین مهربانان دهن کجی کنند»
وی در بخشی دیگر از دلنوشته خود گفت: «توبه. ما را ببخش ای امام زیباترینها از بی عملی برای شما. چقدر دلگیر است نمک خوردن و نمکدان شکستن آن هم با ولی نعمتی که جز رأفت و مهربانی کسی از او ندیده! چقدر سخت است که عنکبوت صفتان بخواهند به مهربانترین مهربانان دهن کجی کنند، چه بد عهدی دارد. این دنیای کمتر از آب دهان بزی! با هزار بار آب توبه هم پاک نمیشود سینمایی که بخواهد به شما کم ادبی کند و وا عجبا که ما زندیم»
خوش رقصی برای دشمن خیانت به خون شهداست
همچنین در استان گلستان نیز عده ای از هنرمندان در گفتگو با رسانههای مختلف ضمن محکومیت اقدامات هنجارشکنانه در جشنواره کن از اظهارات سخیف بازیگران حاضر در این جشنواره و توهین به ساحت نورانی امام مهربانیها برائت جستند و بر این مهم تأکید کردند که خوشرقصی برای دشمن خیانت به خون شهدا است و یک ایرانی نباید غیرت خود را به فرش قرمز چنین جشنواره سیاسی ببازد.
یکی از هنرمندان گلستانی، ماهیت جشنواره کن را ترویج بی حجابی و بی حیایی دانست و گفت: متاسفانه این جشنواره برای برخی از چهره ها و بازیگران به فرصتی برای خوش رقصی در مقابل دشمنان انقلاب و نظام جمهوری اسلامی ایران شده است.
«محسن حسن زاده» بر این مهم تاکید کرد که یک ایرانی در هرجای جهان که باشد؛ باید به تمدن، فرهنگ و خاک خود ببالد و غیرت خود را به فرش قرمز نبازد، فرش قرمزی که در جشنواره کن پهن می شود با اهداف خاص است و دشمن از طریق آن به دنبال بهره برداری های سیاسی است.
یک تهیه کننده و کارگردان گلستانی ضمن محکومیت حواشی این جشنواره سیاسی در این باره بیان کرد: متأسفانه افرادی که در این چند ساله اخیر به عنوان هنرمندنما و ســلبریتی به نمایندگی از سینمای ایران روی فرش قرمز و در مراسم و محافل جشنواره کن حضور مییابند، به جای هویت بخشیدن به فرهنگ سرزمین مادری خودشان به صورت مام میهن چنگال میکشند.
«مصیب کوهی» نخل سوخته وطن را ارزشمندتر از نخل طلایی کن دانست و تاکید کرد: ترانه علیدوستی باید پاسخ دهد کشورش را به چه قیمتی به مزایده گذاشته است، تاریخ ثابت کرده آنان که شرف و آبرویشان را بفروشند چیزی عایدشان نخواهد شد و آن نخل طلایی که به شما نشان داده اند ثمره ای ندارد.
با وجود آنکه برخی هنرمندان و اهالی سینما این اقدامات هنجارشکنانه را محکوم کردند ولی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گلستان در قبال این مسئله هنوز موضع گیری نکرده.
این در حالی است که روز گذشته وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز در توییتی به این حواشی واکنش نشان داد و در این باره نوشت:«ایران زمین به هنرمندانی افتخار میکند که با عشق آل الله، قدرشناس ایثار حافظان امنیت و سربلندی سرزمینمان هستند. هنرمندانی که زرق و برق جشنوارههای سیاستزده و تبلیغات رسانههای مزدور اجنبی پرست، آنان را در مقابل باورهای بلند ملت قهرمان قرار نمیدهد.»
در شرایطی که دشمن تمام توان خود را برای ضربه به اسلام و فرهنگ ایرانی و اسلامی به کار گرفته سکوت مسئولان به ویژه در حوزه فرهنگ پسندیده نیست و برای جامعه اسلامی گران تمام میشود، همانطور که سکوت برخی متولیان فرهنگی و خوابزدگی مسئولان این حوزه گران تمام شده و امروزه شاهد جولان ولنگاری فرهنگی و اشاعه فرهنگ بدحجابی در برخی نقاط کشور هستیم.
آن چیزی که مسلم است در رویدادهای تلخی مانند جشنواره کن، مجامع فرهنگی به ویژه مسئولان و دستاندرکاران فرهنگی باید در برابر هنرمندنماهایی که به غیرت جامعه دینی دهنکجی میکنند موضع گیری قاطع و شفاف بگیرند نه آنکه مهر سکوت بر لب بزنند.
البته اگر از سکوت محافظهکارانه هم گذر کنیم به نظر میآید علت دیگر فرار برخی مسئولان فرهنگی از موضع گیری شفاف درباره این قبیل اتفاقات، دستان خالی آنها در میدان داری و مقابله با هجمه ها و تهاجمات فرهنگی دشمن است؛ مدیرانی که برای ارائه فرهنگ ایرانی اسلامی از زبان هنر و تربیت هنرمندان تراز انقلاب اسلامی برنامه و اقدام اثرگذار و قابل توجهی ندارند.
مردم از مسئولان فرهنگی انتظار دارند ضمن محکومیت و اعلام برائت از اظهارت سخیف برخی سلبریتی ها در جشنواره کن و فیلم ضدایرانی عنکبوت آستین همت را بالا بزنند و به سمت تولید آثار فاخر، مفید و موثر و تربیت هنرمندان در تراز انقلاب اسلامی اقدام کنند، قطعا بهترین راه کماثر کردن این اقدامات ضدایرانی و ضدشیعی تربیت هنرمندان در تراز انقلاب اسلامی و تولید آثار فاخر است نه سکوت پیشه کردن.
سکوت تامل برانگیز برخی از متولیان فرهنگ این مهم را در اذهان متبادر می کند که شاید بیش از آنکه نوک پیکان انتقاد را سمت ترانه علیدوستیها بگیرم باید سمت مسئولان خواب زده حوزه فرهنگ بگیریم که قصد بیدار شدن ندارند؛ شاید در سایه کمکاری آنهاست که بازیگرنماهایی همچون ترانه علیدوستی قد علم می کنند.
اما در پایان، این روایت امام باقر(ع) برای همه ما به ویژه متولیان و مسئولان خوابزده فرهنگی فصلالخطاب است؛
امام باقر(علیهالسلام) تکلیف مسلمانان را در برابر شنیدن بدگویی از امام چنین بیان فرمودهاند: «مَنْ قَعَدَ فی مَجْلِس یسَبُّ فیهِ امامٌ مِنَ الْائِمَّةِ، یقْدِرُ عَلَی الْانْتِصافِ فَلَمْ یفْعَلْ، الْبَسَهُ اللَّهُ عَزَّ وَ جَلَّ الذُّلَّ فِی الدُّنْیا وَ عَذَّبَهُ فِی الْآخِرَةِ وَ سَلَبَهُ صالِحَ ما مَنَّ بِهِ عَلَیهِ مِنْ مَعْرِفَتِنا» کسی که در مجلسی بنشیند که یکی از ائمه را دشنام دهند و او بر یاری ما قادر باشد و یاری نکند، خداوند ذلت دنیا را بر او بپوشاند و در قیامت عذاب دهد و صلاحیتهایی که به واسطه معرفت او به ما، به وی داده است باز ستاند.»
همدردی با مردم آبادان از دل عروسی در امریکا!
«خیلی سخت است از وسط شلوغی عروسی در دل امریکا، ژست غم و اندوه برای مردم آبادان در توئیتر بگیری!» مفهوم این عبارت، در یکی از توئیتهای دیروز کاربران ایرانی آمده بود و طعنهای بود به احسان کرمی، مجری سابق رادیو و بازیگر تئاتر.احسان کرمی دو سه روز پیش در متنی به گردهمایی «سلام فرمانده» در تهران اعتراض کرد. محور اعتراض او برگزاری مراسم در شب شهادت امام صادق، اختلاط زن و مرد و همزمانی این گردهمایی با عزادار بودن مردم آبادان به دلیل حادثه متروپل بود. اما هنوز چند روزی از این اعتراض او نگذشته، تصاویری از حضورش در جشن ازدواج ساسی مانکن، خواننده مستهجنخوان مقیم امریکا منتشر شد. او دیگر نه نگران اختلاط زن و مرد بود و نه همزمانی جشن با عزای مردم آبادان.علاوه بر این، نگران ترانههای مبتذل ساسی مانکن برای کودکان ایرانی هم نبود. او خوشحال و شادمان به عروسیاش میرسید و از دل همان عروسی هم توئیت شعر غمگین برای مردم آبادان میزد!او تنها سلبریتی ایرانی نیست که این روزها رفتار و حاشیههایش سؤالبرانگیز شده و تناقض موجود در رفتارها و ادعاهایش به رخ کشیده میشود. جریانی که گردهمایی سلام فرمانده را «جشن» نامید و از آن به دلیل همزمانی با حادثه متروپل انتقاد کرد، همزمان برای حضور چند بازیگر و عوامل دو فیلم سینمایی در «جشن» واره کن هورا میکشید! یک بازیکن سابق فوتبال هم وسط استوری از عروسی همین خواننده در امریکا، برای مردم آبادان توئیت میزند! همین تناقضات نماد خوبی از وضعیت سلبریتیها و صدق ادعاهایشان است.رقص زهرا امیرابراهیمی در فرش قرمز کن، نحوه ابراز علاقه نوید محمدزاده و فرشته حسینی به همدیگر روی فرش قرمز، موضوع جنبش میتو و ادعاهای برخی بازیگران در مورد آزار جنسی از بازیگران دیگر و تناقض ترانه علیدوستی در این زمینه و نیز توجیه او برای گرفتن پول قراردادش از یک مجرم شناسنامهدار اقتصادی و محکوم در دادگاه باعث شد که حواشی حضور این ایرانیها در جشنواره کن خیلی بیشتر از عده و عدهشان باشد.از سویی، علیدوستی و برخی دیگر از همکاران سینماییاش تلاش بسیاری برای سیاهنمایی از ایران در کن به خرج دادند و این تلاش، حتی از نگاه روزنامه سازندگی هم تعبیر به «دست به هر کاری زدن برای جلب نظر داوران» شد. روزنامه سازندگی نوشت: «ترانه علیدوستی تمایل زیادی برای گرفتن جایزه بازیگری از این جشنواره داشت و به هر کاری دست زد تا بتواند نظر داوران را به خود جلب کند. از پوشش غریبش در فرش قرمز و مراسم فوتوکال تا حرفهایی که در نشست رسانهای جشنواره زد و از شرایط سخت زنان در ایران گفت.»این روزنامه پاسخهای «از قبل آماده شده» علیدوستی درباره حرکت اعتراضی علیه آزار جنسی زنان در سینما و حضور در سریال شهرزاد و قرارداد مالی آن سریال با محکوم اقتصادی را «شوی تبلیغاتی» نامید.از سویی علیدوستی گرچه از لیدرهای این حرکت اعتراضی است، اما در هنگام حضورش در کن با ادعای کتایون ریاحی مواجه شد که یکی از بازیگران همکار علیدوستی در فیلم را متهم به آزار جنسی کرد.اتهامات تجاوز، به رخ کشیدن تناقضها، لباسهایی که اغلب مردم آنها را «زشت» توصیف کردند، رقص و شادمانی همراه با عزای مردم آبادان، سیاه نمایی از ایران و در نهایت سوت و کف کشیدن برای جایزه گرفتن بازیگر زن به خاطر بازی در فیلمی ضد ایرانی و ضد دینی باعث شد تا حضور سینماییهای ایرانی در کن سرشار از حاشیههایی علیه خودشان باشد. یک فیلم که اصلاً جایزهای نگرفت، فیلم دیگر هم که به دلایل سیاسی، جایزه بازیگر زن را گرفت، به دلیل توهین به ایران و اسلام و از همه مهمتر، توهین به امام رضا (ع) با خشم کاربران ایرانی در فضای مجازی مواجه شد؛ و نکته جالب توجه اینکه هر دو فیلم ایرانی، رتبههای پایانی بهترین فیلم از نگاه تماشاگران را کسب کردند و همین آمار میزان استقبال از آنها را نمایان میکند.
منابع:
https://textnab.ir/new-post/%DA%AF%D8%B1%DB%8C%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D8%B1%D8%A7-%D8%B2%D9%85%DB%8C%D9%86-%D8%A8%DA%AF%D8%B0%D8%A7%D8%B1/
https://www.afkarnews.com/%D8%A8%D8%AE%D8%B4-%D9%81%D8%B1%D9%87%D9%86%DA%AF-%D9%87%D9%86%D8%B1-6/1123591-%D8%A7%D9%87%D8%A7%D9%86%D8%AA-%D8%A8%D9%87-%D8%B3%D8%A7%D8%AD%D8%AA-%D9%85%D9%82%D8%AF%D8%B3-%D8%B1%D8%B6%D9%88%DB%8C-%D8%B3%DA%A9%D9%88%D8%AA-%D9%87%D9%86%D8%B1%D9%85%D9%86%D8%AF%D8%A7%D9%86-%D8%B1%D8%A7-%D8%B4%DA%A9%D8%B3%D8%AA
پرسش وپاسخ ،سخنرانی وبررسی شبهات سیاسی اعتقادی و فرهنگی اجتماعی با حضور
✅ اساتید حوزه ودانشگاه و دانشجویانی ازمناطق مختلف کشور
https://www.afkarnews.com/%D8%A8%D8%AE%D8%B4-%D9%81%D8%B1%D9%87%D9%86%DA%AF-%D9%87%D9%86%D8%B1-6/1124060-%D8%A2%D9%86%DA%86%D9%87-%DB%8C%DA%A9-%D8%B3%D9%84%D8%A8%D8%B1%DB%8C%D8%AA%DB%8C-%D8%B1%D8%A7-%D9%88%D8%B7
%D9%86-%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4-%D9%85%DB%8C-%DA%A9%D9%86%D8%AF