0

کشک و بادمجان رژیمی

 
rasekhoon_mobile
rasekhoon_mobile
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : مرداد 1392 
تعداد پست ها : 845
محل سکونت : اصفهان

کشک و بادمجان رژیمی
سه شنبه 10 خرداد 1401  12:54 PM

مرحله اول

برای شروع کار باید بادمجان‌ها را کباب کنید. برای این کار می‌توانید هم از شعله گاز و هم از زغال استفاده کنید. البته داخل فر هم می‌توانید این کار را انجام دهید اما طعم کبابی آن کمتر خواهد شد. فقط هر ده دقیقه بادمجان‌ها را بچرخانید تا تمام آن کبابی شود.

مرحله دوم

بعد از اینکه این مرحله تمام شد و بادمجان‌ها خنک شدند، پوست آن‌ها را بگیرید. یک روش برای سریع‌تر پوست گرفتن بادمجان‌ها وجود دارد، آن هم اینکه بادمجان‌ها را داخل یک کیسه فریزر بگذارید تا بخار کند و پوست آن راحت گرفته شود. سپس آن‌ها را کاملا با گوشتکوب بکوبید یا با چاقو ریز کنید.

یک پیاز تقریبا بزرگ را نگینی خرد کنید و داخل تابه با کمی روغن تفت دهید و بعد نمک و فلفل و زردچوبه را بریزید و آن را تفت دهید تا بوی خامی زردچوبه از بین برود.

کشک بادمجان

مرحله سوم

سیرها را هم رنده کنید و به پیازها اضافه کنید تا بوی آن بلند شود. بادمجان‌ها را نیز اضافه کنید و با مواد کمی تفت دهید. در این مرحله می‌توانید عصاره گوشت را به‌صورت نصفه یا درسته پودر کنید و داخل تابه بریزید و کمی آب‌جوش در تابه بریزید و اجازه دهید تا روی حرارت بماند و بپزد و جا بیفتد.

مرحله چهارم

کشک را کمی در آب‌جوش حل کنید و وقتی مواد کشک بادمجان شما غلیظ شد به آن اضافه کنید و هم بزنید و صبر کنید تا کاملا به خورد بادمجان‌ها برود. تابه کوچکی بردارید و نعنا را به همراه کمی روغن تفت دهید و بعد نیمی از آن را به کشک بادمجان اضافه کنید. سپس گردوها را هم بریزید. بعد از آنکه آب غذای شما کشیده شد، آماده سرو است. نوش جان.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها