فکر می کنم حفظ کردن شکل این حرف ساده باشه به حالت t مانند نگاه کنید و بعد هم کنارش یک ko کوچیک می نویسید ^_^
استثناء جدید در زبان ژاپنی چیزی که ti تلفظ بشه وجود نداره به جای ان داریم chi "چی" ولی اگر می خواید خوب تلفظ کنید یادتان باشه این حرف از یک ti تغییر پیدا کرده به chi به وجود امده شکلش هم خیلی ساده است ولی یادتان باشه که با sa اشتباه نکنید
این حرف در حکم همان thank انگلیسی زبان هاست یعنی در زبان فارسی چیزی که حتی شبیه این حرف تلفظ بشه هم نداریم (لطفا با دقت به تلفظ گوش کنید) فکر کنم موقع تمرین این حرف خیلی لذت ببرید ! تلفظ به این صورت که t و s را باید با هم تلفظ کنید و اخرش هم یک u اضافه کنید
یک نمونه بارز از استفاده این حرف در کلمات در کلمه ی "تسونامی" یا "سونامی" که حتما در اخبار مرتب شنیدید ولی گاهی با ت گاهی بدون ت ولی در حقیقت هم ت و هم س را باید با هم ادغام کنید تا تلفظ درست را داشته باشید در نهایت با توضیح دادن فکر نمی کنم چیزی را بتوانم یاد بدم بهتره در اتاقتان را ببندید و شروع کنید tsu گفتن هیچ چاره دیگه ای نیست موفق باشید!
نکته خاصی در این باره نیست ولی بد نیست یک کلمه ژاپنی یاد بگیرد te یعنی دست (این حرف را بعدا با یک تغییر کوچک به عنوان یک فعل خیلی زیاد می بینید)
نکته ای نیست!