پاسخ به:روش استفاده از نخ دندان
شنبه 2 آبان 1388 3:22 AM
دليل ديگري براي خوردن كشمش يافتهاند و آن اين است كه كشمش با باكتريهاي دهاني كه باعث پوسيدگيهاي دندان و بيماري لثه ميشوند ، مبارزه ميكند.
برخي فيتوكميكالها (تركيبات شيميايي گياهي موجود در بعضي گياهان) رشد باكتريهاي دهاني مربوط به بيماريهاي دهان و دندان را محدود ميكنند. كشمش شيرين و چسبنده است و هر غذايي كه حاوي قند باشد و چسبناك هم باشد به نظر ميرسد باعث پوسيدگي دندان ميشود اما اين گروه تحقيقاتي عكس اين مطلب را مطرح ميكند.
تركيبات شيميايي گياهي تحت عنوان فيتوكميكالهاي موجود در كشمش با مبارزه با باكتريهاي دهاني به بهداشت دهان كمك ميكنند. به علاوه كشمش عمدتا حاوي فروكتوز و گلوكز است و سوكروز كه عامل اصلي بيماري دهان و دندان است ، ندارد.