طرز تهیه کوکو قندی
جمعه 26 آذر 1400 6:43 PM
طرز تهیه بورک گوشت با خمیر یوفکا بورک یکی از غذاهای سنتی ترکیه است که می توان به صورت پیش غذا یا غذای …
کوکو قندی یکی از غذاهای خوشمزه شهر اصفهان است که به عنوان دسر سرو می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوکو قندی در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سیب زمینی | ۳ عدد بزرگ |
تخم مرغ | ۴ عدد |
شکر | ۱ پیمانه |
آب و گلاب | ۱ پیمانه |
زعفران دم کرده | به مقدار لازم |
پودر پسته و گل محمدی | اختیاری برای تزیین |
نمک | به مقدار لازم |
برای تهیه کوکو قندی ابتدا باید سیب زمینی ها را آب پز کنید و وقتی که آب پز شدند قبل از اینکه سرد شوند با رنده ریز ، به خوبی رنده کنید و یا با چرخ گوشت بایدچرخ کنید.
بهتر است که تخم مرغ ها را در کاسه ای جدا شکسته و خوب به هم بزنید تا زرده و سفیده با هم ترکیب شوند و کف سفید و ریزی روی کاسه ایجاد شود.سپس دو قاشق شکر به تخم مرغ ها اضافه کنید و به هم بزنید.
در این مرحله باید تخم مرغ ها را باید به سیب زمینی ها اضافه کنید و سپس کمی نمک و روغن هم اضافه کنید و مخلوط حاصل را کاملا به هم بزنید.این کار را به حدی ادامه دهید تا همه جای خمیرتان یکدست شود.
در این مرحله تابه را روی اجاق قرار داده و روغن درون آن بریزید و صبر کنید تا کاملا داغ شود.سپس مواد کوکو را درون آن بریزید و صبر کنید تا کوکو شما با حرارت ملایم کاملا پخته شود.
کوکو را به طرف دیگر برگردانده و اجازه دهید تا سرخ شود.سپس برای تهیه شربت باید در قابلمه ای شکر و آب و زعفران و گلاب بریزید و روی حرارت قرار دهید و صبر کنید تا کمی بجوشد.
در این مرحله شربت را روی کوکو ریخته و اجازه دهید تا با حرارت کم شربت به خورد کوکو برود.حالا می توانید کوکوها را خارج کرده و پودر مغز پسته و گل محمدی تزیین کرده و میل کنید.