0

فرگوسن و عدم انتقاد از اخراج رافائل

alizarei
alizarei
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 759

فرگوسن و عدم انتقاد از اخراج رافائل
دوشنبه 27 دی 1389  8:30 PM

سرالکس فرگوسن، مربی باشگاه منچستریونایتد از صحبت کردن در مورد اخراج رافائل در جریان دیدار تیمش مقابل تاتنهام سرباز زد.

از سوی دیگر ششصدمین بازی رایان گیگز برای یونایتد سوژه خوبی بود که سرالکس فرگوسن درمورد آن به صحبت بپردازد.

بازیکنان یونایتد در جریان این بازی تلاش زیادی انجام دادند و عملکرد خوبی را به نمایش گذاشتند، به ویژه نمانیا ویدیچ که فوق العاده ظاهر شد.

در پایان این مسابقه سرالکس فرگوسن به اسکای سپورتس گفت:«بازی خیلی سختی بود. تاتنهام در اوج آمادگی است ولی آنها واقعا نتوانستند مقابل ما فرصت چندانی را خلق کنند و فکر می کنم که باید به این موضوع تاکید کنیم.ما در استفاده از توپ اندکی بی دقت بودیم ولی این یک نقطه ضعف برای ماست. ما نمی توانیم شکایتی داشته باشیم ولی مدافعان تیم ما فوق العاده بودند و این نتیجه عادلانه ای بود.»

فرگوسن ادامه داد:« این نتیجه شاید در پایان فصل مارا ناراحت کند.تاتنهام هم شرایط مشابهی دارد.همه چیز بحث کنترل اعصاب است و ما در دیدار یکشنبه شب از نظر تدافعی خوب بودیم.»

مهمترین نکته این دیدار اخراج رافائل بود.او با دریافت دومین کارت زرد خود مجبور به ترک زمین مسابقه شد. ولی فرگوسن در این رابطه صحبتی نکرد:« نیازی نیست که در این رابطه صحبتی بکنم.شما خودتان صحنه را دیدید.من در مورد داور جر و بحثی نمی کنم.خدا را شکر.»

فرگوسن در پایان صحبتهایش با تمجید از رایان گیگز که در دیدار با تاتنهام ششصدمین بازی اش برای یونایتد را انجام داد گفت:« او انسان فوق العاده ای است. حضور او در بازی به منزله ارزشی برای بازی است و او الگوی خوبی برای هر بازیکن جوانی است.چون شخصیتش یک الگوی خوب است.تلاش برای آنکه یک بازیکن تراز اول باشی و مراقب خودت باشی به فداکاری زیادی نیاز دارد و رایان این کار را در طول کارنامه ورزشی اش انجام داده.او انسان فوق العاده ای است.»
تشکرات از این پست
saeid870229
دسترسی سریع به انجمن ها