0

دریادلان مستقر در کرمان، خودکفایی و تاثیرات اقتدار نداجا

 
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 158652
محل سکونت : ▂▃▄▅▆▇█Tabriz█▇▆▅▄▃▂

دریادلان مستقر در کرمان، خودکفایی و تاثیرات اقتدار نداجا
یک شنبه 7 آذر 1400  7:27 PM

دریادلان مستقر در کرمان، خودکفایی و تاثیرات اقتدار نداجا

دریادلان مستقر در کرمان، خودکفایی و تاثیرات اقتدار نداجا

کرمان- ایرنا- هفتم آذر، روز نیروی دریایی ارتش بهانه‌ای شد تا ۲ فرمانده نیروی دریایی ارتش مستقر در شهرستان سیرجان استان کرمان در گفت وگو با خبرنگار ایرنا ضمن تشریح چرایی نامگذاری این روز وضعیت این نیروی مقتدر و تاثیرات فعالیت های آنها را از ابعاد مختلف تحلیل و بازنمایی کنند.

به گزارش ایرنا از جمله مراکز مهم پشتیبانی و آموزشی نیروی دریایی ارتش مستقر در استان کرمان مرکز آموزش شهدای نیروی دریایی ارتش و نیز مرکز آماد و پشتیبانی این نیرو به شمار می روند که در شهرستان سیرجان در ۱۷۵ کیلومتری غرب مرکز استان واقع شده اند.

نامگذاری روز نیروی دریایی ارتش بهانه ای شد تا خبرنگار ایرنا در مصاحبه با فرماندهان این ۲ مرکز ارتش ضمن تحلیل ابعاد مختلف عملیات مروارید در دفاع مقدس که بهانه نامگذاری روز دریایی ارتش شده از ابعاد مختلف به اهمیت فعالیت های این مراکز از جمله در حوزه خلیج فارس و نیز مسائل آموزشی سربازان بویژه در زمانه شیوع کرونا بپردازد؛ موضوعی که این فرماندهان تاکید دارند با وجود برقراری آموزش های حضوری سربازاران و دیگر فعالیت های جاری ارتش، شاهد هیچگونه مشکل و آسیبی در نتیجه کرونا نبوده اند.

دریادلان مستقر در کرمان، خودکفایی و تاثیرات اقتدار نداجا

امیر دریادار دوم حسن مردان فرمانده مرکز آموزش شهدای دریایی سیرجان در این زمینه گفت: این مرکز به عنوان مهمترین پادگان آموزشی نیروی دریایی کشور است و به خود می‌بالیم که در خدمت نظام مقدس جمهوری اسلامی مشغول آموزش جوانان این سرزمین برای خدمت مقدس سربازی و دفاع از این مرز و بوم و همچنین حفاظت و حراست از مرزهای آبی این مملکت هستیم و با استعانت از خدای منان نقش خود را بخوبی ایفا خواهیم کرد.

وی در خصوص فرآیند آموزش و نگهداری سربازان وظیفه باوجود کرونا تشریح کرد: ارائه آموزش های حضوری و پایان مراحل آموزشی در شرایط سخت و حساس کرونایی در بازه زمانی مشخص و تعیین شده خود بخوبی در این مرکز به مرحله انجام می رسد و با برنامه ریزی صحیح و به کارگیری سامانه های پایش و نظارتی مستمر طی دوران کرونا هیچ آسیب و خللی در وضعیت آموزش حضوری سربازان وظیفه نیروی دریایی وارد نشده است.

به گفته وی ناویان در محیطی سالم و امن دوره های آموزشی را گذرانده اند و می گذرانند.

فرمانده مرکز آموزش شهدای دریایی سیرجان که به مناسبت روز نیروی دریایی با خبرنگار ایرنا مصاحبه می کرد توضیح داد: عملیات مروارید از بزرگترین، حساس ترین و تاثیرگذارترین عملیات دوران دفاع مقدس در تاریخ خواهد ماند.

به گفته وی از جمله آثار و نتایج این عملیات در بامداد روز هفتم آذر سال ۱۳۵۹ در پهنه آب های خلیج فارس نمایش شکوه و اقتدار ایران در دفاع از مرزهای آبی خود و شکست سنگین بر پیکره رژیم بعث عراق بود.

امیر دریادار مردان گفت: در عملیات مروارید سکوهای البکر و الامیه عراق که از بزرگترین پایانه های نفتی رژیم بعث برای صدور نفت بود منهدم شد و به این ترتیب عراق از امکان صدور نفت از این سکوها که تنها راه ارتباط دریایی اش بود، محروم شد و از نظر اقتصادی هم در تنگنا قرار گرفت.

وی افزود: در این عملیات البته ناوچه همیشه جاویدان پیکان از بین رفت و فرمانده شجاع آن محمد ابراهیم همتی همراه با همرزمانش در دل آبی خلیج فارس آرام گرفتند.

فرمانده مرکز آموزش شهدای نداجای سیرجان بیان کرد: البته این عملیات به همت قهرمانان ناوچه پیکان و نیروی هوایی ارتش، نقطه پایان نیروی دریایی ارتش بعث صدام تلقی می شود.

وی با اشاره به نقش نیروی دریایی ارتش در تامین امنیت خلیج فارس گفت: در دوران دفاع مقدس نیروی دریایی ارتش با اسکورت(همراهی) بیش از ۱۰ هزار کشتی تجاری و تفتکش، سبب پویایی چرخ اقتصاد کشور شد.

فرمانده مرکز آموزش شهدای نداجای سیرجان گفت: حضور ارتش در دفاع مقدس به عنوان نقطه عطف تاریخ انقلاب اسلامی ایران است که با حضور در عملیات مختلف و در کنار سایر نیروها توانست ضربات مهلکی به رژیم بعث عراق وارد کند.

وی با بیان اینکه ارتش جمهوری اسلامی با تقدیم ۴۸ هزار شهید و ۹۰ هزار جانباز سبب اقتدار و تثبیت نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران شد اظهارداشت: به این شهدا و جانبازان افتخار می کنیم و همیشه باید قدردان آنان باشیم.

دریادلان مستقر در کرمان، خودکفایی و تاثیرات اقتدار نداجا

ناخدا یکم ستاد سید جلال مدنی فرمانده آماد و پشتیبانی ارتش در سیرجان نیز در این زمینه به خبرنگار ایرنا گفت: یکی از مراکز مهم نیروی دریایی کشور در شهرستان سیرجان مستقر است که پشتیبانی تدارکاتی و اقتصادی نیروی دریایی کشور را برعهده دارد.

وی با بیان اینکه امروز هیچ تهدیدی ما را از مسیر و ماموریتی باز نداشته و با اقتدار در دریا حضور داریم به نقش نیروی دریایی پس از جنگ و نیز دوران دفاع مقدس پرداخت و بیان کرد: پس از دفاع مقدس در ۲ جبهه «بازدارندگی» و «خودباوری، خوداتکایی و رسیدن به نقطه ثبات در حوزه تجهیزاتی و آموزشی» به استقلال رسیدیم.

ناخدا مدنی افزود: نیروی دریایی در حوزه زیرسطحی، سطحی و همچنین ساخت شناورها و ناوشکن ها، در حوزه موشکی و ساخت قطعات یگان ها و نیز شناورها به خودکفایی و استقلال رسیده درحالی که قبل از انقلاب تماما وابسته به مستشاران بیگانه بودیم واین مهم امروز به همت جوانان و فرماندهان این مرز وبوم میسر شده است.

وی عنوان کرد: امروز حضور نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی در آب های خلیج فارس سبب ثبات منطقه شده است.

فرمانده  آماد و پشتیبانی نیروی دریایی ارتش در سیرجان افزود: حفظ اقتدار ایران با حضور ناوگان‌های نیروی دریایی ارتش در آب‌های بین المللی ثابت شد و اتکای به این سرمایه‌های عظیم موجب شده ناوگان های مختلف نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران با حضور فعالانه و موثر خود در آب های بین المللی و دریاهای دور امنیت را برای جمهوری اسلامی و حتی کشورهای منطقه نیز به ارمغان بیاورند.

 
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها