ادعای معتبرترین مارکت تخصصی ! ژاکت!!
چهارشنبه 12 آبان 1400 11:52 AM
احتمالا شما هم مثل من زمانی که با عباراتی مانند معتبرترین، حرفه ای ترین، تخصصی ترین روبرو می شوید این ذهنیت را خواهید داشت که با خیال راحت می توان از خدماتی که بصورت تخصصی و حرفه ای ارائه می شود استفاده کنید. بنده با همین گمانه زنی قالبی خریداری کردم ! از یکی از همین مارکت ها با ادعای معتبرترین مارکت تخصصی قالب و افزونه وردپرس بنام ژاکت!!
قبلا در مورد این موضوع مطلب نوشته بودم و چون باز مجددا تکرار شد این جا هم منتشر می کنم تا حداقل افرادی که در توانم هست را مطلع کنم!
با شروع کرونا به این فکر افتادم که فروشگاه خود را در یک وبسایت هم راه اندازی کنم و این شد که به یکی از قالب های فروشگاهی سایت ژاکت برخوردم! با دیدن پیش نمایش ها و ویژگی محصول تصمیم به خرید گرفتم! قالب را خریداری کردم. اما لایسنس صحیحی از این قالب داده نشد و تنظیمات قالب غیرفعال بود. پشتیبانی قالب می فرمودند مشکل از قالب نیست اما هاستینگ میگفتند که مشکل از قالب است و خلاصه بنده ماندم و قالبی که کار نمیکرد! این قالب بدون لایسنس بدرد نمیخورد و پشتیبانی هم مسئولیتی قبول نمی کرد! خلاصه بعد از دو هفته مشکل قالب حل شد و حالا باید قالب را نصب و درون ریزی میکردم. با اینکه برای درون ریزی مشکل داشتم ترجیح دادم بجای ساعت ها پشت خط ماندن برای سوال از پشتیبانی از اطرافیانم که متخصص وردپرسند سوال کنم و بالاخره قالب را نصب کنم! هر چند قالبی که ما در پیش نمایش دیدیم کجا و قالبی که نصب شد کجا!
برای ساخت صفحات به گمان اینکه محصولات یک مارکت باهم سازگاری بیشتری دارند مجددا خرید زدم و کاش به جای نسخه به اصطلاح پرو از نسخه رایگان استفاده کرده بودم. خیلی از المان ها که باید اعمال می کردم در نسخه پرو اصلا نبود! یا غیرفعال بود، مجددا تیکت زدم و تماس گرفتم و جوابی که گرفتم " افزونه مشکلی ندارد و اگر مشکلی بود ما آن را حل کرده بودیم". حداقل نکاتی که گفته شد را بررسی کنید تا کاربر بیچاره دیگری ساعت ها وقت خودش را صرف ایرادهای فنی محصولاتتون نکنه!
همین تجربه باعث شد گشتی در بقیه محصولات بزنم و با دیدگاهایی مثل "این افزونه کار نمی کنه وردپرس رو کامل عوض کردم و پلاگین رو نصب کردم قالب پیش فرض و قالبهای دیگه هم تست کردم به هیچ عنوان کار نمیکنه، این افزونه را نخرید پشتیبانی بسیار ضعیف هست"
"اقا ما پشتیبانی تضمینی نخاسیم نباید یکی لایسنس قالبو بده بمون چقد صبر دیگه تیکت هم میدیم اصلا هیچ خبری نیست تو تلگرام پیام میدیم هم هیچی به هیچی لطفا رسیدگی کنید"
" قالب خوبی هستش و ممنون از ژاکت اما پشتیبانی خیلی بدی داشت اصلا به سازندش که زنگ میزدی انگار که اصلا ایشون این رو نساخته و همش میگفت نمیدونم چیکار کردید"
" من واقعا بابت پشتیبانی ضعیف و افتضاح شما متاسفم با خرید از شما دقیقا پول رو ریختم تو سطل آشغال !!!"و چندبن مورد مشابه دیگه روبرو شدم!
چرا قبل از خرید و ساعت ها پشت خط ماندن و انتظار برای جواب تیکت، سری به دیدگاه ها نزدم! البته بعید می دانم که دیدگاه های منفی تائید بشه مگر اینکه برای اینکه پاسخ این چنین به کاربر داده بشه دیدگاه حذف نمیشه " ژاکِت به جرات قوی ترین مارکت در ایران هستش و اجازه انتشار مجصولات بی کیفیت رو نمی ده!" شاید من در وردپرس تازه کار بودم، نظرات بقیه چی؟
و با همین ادعاهاست که سالهاست در حال در جا زدنیم! ادعا، خدمات ضعیف و بی کیفیت، عدم تعهد و انکار!!
جایی باید این روند متوقف شود و اگر همه ما متعهد به انجام اصولی کاری که مدعی آن هستیم باشیم و با رسوا کردن بی مسئولیت های فریبکار و آگاه کردن همدیگر در جایی که هستیم قطعا بهتر می توانیم زندگی کنیم.