0

هشدار آیت الله جاودان نسبت به ترویج مدل و لباس های مبتذل توسط صهیونیسم جهانی

soltanahmadi
soltanahmadi
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 91

هشدار آیت الله جاودان نسبت به ترویج مدل و لباس های مبتذل توسط صهیونیسم جهانی
یک شنبه 9 آبان 1400  4:05 PM

هشدار آیت الله جاودان نسبت به ترویج مدل و لباس های مبتذل توسط صهیونیسم جهانی به گزارش عترتنا؛ آیت الله «محمدعلی جاودان» از اساتید اخلاق و تاریخ اسلام شهر تهران طی سخنانی در مسجد امام خمینی(ره) بازار تهران با تذکر به بانوان نسبت به کاشت ناخن گفت: خانم ها روی ناخن طبیعی خود ناخن می کارند که زیباتر باشد. بعد با این ناخن کاشته شده روی ناخن طبیعی می خواهند وضو بگیرند و غسل کنند، که وضو و غسل باطل است.

وی ادامه داد: مسئله کاملا روشن است که یک چیز بیگانه ای و غیر طبیعی از بدن انسان به بدن انسان چسبیده شود و بعد شما می خواهید روی آن وضو بگیرید و یا غسل کنید که نمی شود و وضو و غسل باطل است که کاملا مسئله روشن است و جای اختلاف فتوا هم ندارد.

این استاد اخلاق شهر تهران افزود: در هر صورت خانم هایی که متدین و اهل نماز و روزه هستند روی این موضوع دقت کنند که چنین کاری و ناخن کاشتنی نماز و روزه را از بین می برد. وقتی غسل صحیح نیست، جنابت می ماند و روزه هم درست نیست. وضویی هم که برای نماز می گیرید هم درست نیست.

آیت الله جاودان با هشدار به جوانان، مد لباس و آرایش هایی کنونی را کار صهیونیسم جهانی دانست و گفت: این لباس ها و مد و آرایش هایی که در زمان ما بین آقایان و خانم ها مرسوم شده تقریبا ریشه همه آنها از صهیونیست است. کار به جایی رسیده که یک لباس هایی آمده که من نمی توانم توضیح بدهم. در هر صورت همه این لباس های مبتذل از سوی صهیونیست جهانی که دشمن همه چیز هستند، تهیه شده است.

وی ادامه داد: صهیونیست معتقد است که خداوند همه مردم را برای آنها خلق کرده است؛ مثل اینکه ما می گوییم که خداوند گوسفند را برای ما خلق کرده که آن را بکشیم و از گوشت و پوستش استفاده کنیم، صهیونیست هم معتقد است که سایر افراد غیر یهودی را خدا برای آنها خلق کرده است که به آنها سواری بدهند.

این استاد حوزوی بیان کرد: باور کنید که دشمن با ما یک ذره رحم ندارد. امام قلی نخجوانی از بزرگان گذشته بود که این پیرمرد 80 ساله خواب می بیند که بر سر یک کوه بلند ایستاده و در مقابلش یک کوه بلند دیگری است که شیطان ایستاده است. این مرد بزرگ که از اولیا خدا بوده است، رو به شیطان می کند و دست به محاسن سفیدش می کشد و به شیطان می گوید به این محاسن سفید به من رحم کن و دست از سر من بردار! ولی شیطان در جواب می گوید خدا در دل من یک ذره رحم قرار نداده است. شیطان جنسش آتش است و آتش رحم ندارد و جایی آتش بگیرد، همه چیز را نابود می کند. حالا این صهیونیست ها هم این چنین هستند.

آیت الله جاودان در پایان گفت: وزیر خارجه دوران ریگان در همان اوایل در مورد ایران گفته بود که یک کشور و یک ملت کلا نباشد. طرح این است که این کشور نباشد که اگر می توانستند می کردند ولی به برکت این سید اولاد پیغمبر(ص) دشمن نتوانستند. بدانید که صهیونیست به هیچ چیز رحم نمی کند. عموم مردم خصوصا خانواده های متدین و خداپرست زیر بار این مدهای جدید غربی نروید.

منبع: عترتنا

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها